Transformările fizice şocante ale lui Christian Bale: cât a slăbit pentru ultimul film?

5 decembrie, 2014
fotorcreated 2 jpeg

Fluctuaţiile mari de greutate plus schimbările fizionomiei au devenit un trend pentru marile staruri care tânjesc după Oscar. Anul acesta îl avem în vedere pe Christian Bale care, de-a lungul carierei, a slăbit şi s-a îngrăşat drastic, în doar câteva luni!

Fluctuaţiile mari de greutate plus schimbările fizionomiei au devenit un trend pentru marile staruri care tânjesc după Oscar. Să ni-i amintim pe câştigătorii de anul trecut, Matthew McConaughey şi Jared Leto, care aus slăbit zeci de kilograme pentru rolurile lor.

(Stânga: în rolul din American Psycho)

Dar un alt actor avem în vedere anul acesta: Christian Bale care, de-a lungul carierei sale, a slăbit drastic şi s-a îngrăşat drastic de la un an la altul. Cel mai recent rol al fostului Batman este de data aceasta unul religios: cel al lui Moise, în “Exodus: Gods and Kings”, pentru care a trebuit să scape de 22 de kilograme. Din fericire, sunt acele 22 de kilograme pe care le luase pentru rolul de anul trecut, din “American Hustle”.

image

Starul de 40 de ani a suferit transformări uluitoare şi chiar greu de digerat pentru a intra perfect în pielea personajelor sale. Şi sacrificul i-a adus recunoaştere şi respectul Hollywoodului. Care sunt cele mai şocante schimbări fizice ale lui Christian Bale?

Click pe următoarea, pentru American Psycho, The Machinist şi alte transformări

Să începem cu anul 2000, cu unul din cele mai bune filme ale sale: American Psycho. Actorul a renunţat la rolurile mai boeme şi artistice şi a ales unul hardcore: cel al unui Patrick Bateman, asasinul perfecţionist cu fizicul perfect sculptat şi tonifiat. Fiecare muşchi a fost lucrat luni de zile, cu un antrenor personal, 3 ore pe zi, 6 zile pe săptămână!

image

Impresionantul The Machinist, în 2004, a fost şi cea mai dură abordare pentru Bale. Rolul de insomniac l-a slăbit de 32 de kilograme, starul ajungând, la 30 de ani, să cântărească 60 de kilograme! Pentru această transformare l-a izolat social, iar timp de 4 luni a trăit cu cafea, apă şi un măr pe zi.

image

... ca după The Machinist, să ia în primire costumul lui Batman, în Batman Begins, 2005. În câteva luni, a trecut de la scheleticul corp de 60 de kg la un trup cu 30 kg de muşchi în plus – prin 3 ore de fitness pe zi şi o dietă cu carbohidraţi, dar a mai luat 20 kg în timpul filmărilor!

image

În 2010, The Fighter l-a slăbit iarăşi pe actorul de 40 de ani, pentru a interpreta rolul unui fost boxer dependent de cocaină. Pentru a slăbi vizibil, Christian a urmat ore de cardio şi jogging intens. A luat Globul de Aur pentru acest rol.

image

A urmat nominalizarea la Oscar din martie, pentru American Hustle, unde nu l-am mai recunoscut pe fermecătorul star. Bale s-a îngrăşat teribil şi a format o burtă imensă, acumulând 20 de kilograme în plus, rapid. Iar pentru rolul de Moise, a trebuit să scape de ele la fel de rapid.

image


Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg