Tranzacţionează cele mai populare criptomonede pe platforma BitMahavi

28 iunie, 2019
1 okmagazine ro bitmahavi jpg jpeg

În decizia de tranzacţionare cu criptomonede un rol important îl are şi alegerea monedei virtuale pe care doriţi să o cumpăraţi sau să o vindeţi. La ora actuală există sute de astfel de monede virtuale, fiecare cu istoricul ei, care poate fi unul spectaculos şi dramatic în acelaşi timp. Sunt traderi care preferă să tranzacţioneze criptomonedele cele mai populare şi traderi care preferă să tranzacţioneze monede mai noi, care li se par că au potenţial. Indiferent de tipul de monedă virtuală ales şi indiferent de strategia aleasă, toţi au nevoie să folosească o platformă de trading cât mai potrivită nevoilor şi intereselor personale.

Platforma BitMahavi este una dintre cele mai apreciate, accesibile şi sigure platforme disponibile în clipa de faţă pe piaţa tranzacţiilor cu criptomonede din România. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde cele mai populare criptomone, respectiv Bitcoin, Ethereum şi Litecoin. Prin caracterisicile disponibile şi prin posibilitatea de personalizare, platforma este performantă şi poate fi la fel de utilă atât unui trader aflat la început de drum, cât şi unuia experimentat. Interfaţa este prietenoasă, graficele şi instrumentele de evaluare sunt foarte practice şi utile. Schimburile se pot realiza în condiţii finaciare avantajoase şi toate comisionele practicate sunt transparente.

Cum au apărut monedele digitale?

Evoluţia tehnologiei, modalitatea nostră de a vedea lucrurile şi desponibilitatea unor bunuri şi servicii exclusiv virtuale, a condus şi la necesitatea de a crea o monedă de acest tip, care să nu aibă nimic de-a face cu felul de a fi al monedelor tradiţionale. Astfel a  apărut prima monedă digitală Bitcoin, în anul 2009 şi de atunci interesul pentru a folosi şi a crea astfel de entităţi a crescut permanent. Realizat sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, acest sistem de tranzacţionare se bucură astăzi de o mare popularitate.

Criptomoneda este o monedă digitală, nu electronică, care nu este reglementată de nicio autoritate bancară şi care poate fi tranazacţionată şi folosită ca mijloc de plată în mediul online. Printre cele  mai cunoscute astfel de monede sunt Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Dogecoin etc. In zilele noastre, pe piata exista peste 16 milioane de Bitcoins aflate in circulatie, iar capitalizarea de piata a criptomonedelor aduna peste 1000 de miliarde de dolari.

Denumirea de criptomonedă arată faptul ca este o modalitate de plată ce foloseste criptografia pentru a contola tranzactiile şi pentru a evita cheltuielile duble. Criptomonedele pot fi imaginate  ca nişte blocuri cu informatie, ce sunt pastrate în siguranţă de securitatea criptografica. Acestea reprezinta un fel de encriptare a informatiei prin intermediul blocurilor securizate. Apariţia acestei valori virtuale este rezultatul unei concepţi progresiste ce a avut ca scop schimbarea ordinii economice actuale.

De ce să tranzacţionaţi criptomonedele cele mai populare?

La ora actuală se lansează din ce în ce mai multe monede virtuale. Unele reuşesc să treacă testul timpului, altele abia dacă supravieţuiesc un an. Există şi multe încercări de păcălire a clienţilor naivi, care nu au experienţă şi care dornici de câştiguri spectaculoase uită să verifice şi onestitatea creatorilor care vin cu mari promisiuni.

În aceste condiţii cea mai sigură metodă de a vă proteja investiţiile este să încercaţi să tranzacţionaţi monedele cele mai cunoscute. Pentru acestea există mult mai multe informaţii disponibile, au un istoric de tranzacţionare mai relevant şi permit efectuarea unor previziuni mai realiste. Ele oferă traderilor posibilitatea de afla mai multe despre acest tip de schimburi şi de a învăţa din experineţa celorlalţi.

Piaţa tranzacţiilor cu criptomonde este oricum o piaţă extrem de volatilă şi expusă multor riscuri. De aceea asumarea unui risc în plus legat de alegerea tipului de criptomonedă este pentru unii mult prea mult.

De ce să alegeţi platforma de trading criptomonede BitMahavi?

În primul rând aceasta este o platformă pe care puteţi tranzacţiona cele mai populare criptomonede de pe piaţă, respectiv Bitcoin, Ethereum şi Litecoin. Alte motive la fel de importante sunt:

 • Este o platformă extrem de accesibilă

Prin instrumentele de analiză şi evaluare puse la dispoziţie, prin simplitatea modalităţii de tranzacţionare şi mai ales prin siguranţa transferurilor, platforma se anunţă cea mai potrivită soluţie de pe piaţa din România.

 • Este o platformă cu autoritate, care se bucură deja de mii de utilizatori

Recomandările venite din partea clienţilor şi publicitatea care i s-a făcut pe diverse bloguri şi forumuri de specialitate sunt cea mai clară dovadă a calităţii serviciilor oferite. Cu certitudine aprecierile sunt cea mai bună dovadă a faptul că este un produs performant ce merită să fie încercat şi folosit cu încredere de cât mai mulţi dintre utilizatori.

 • Oferă rate de schinb avantajoase şi comisioane transparente

Întotdeuna este bine să avem în vedere platforme care oferă costurile cele mai bune şi comisioanele  cele mai mici. În cazul acestei platforme de tranzacţionare criptomonede toate detaliile, condiţiile de utilizare şi toate taxele care pot fi percepute la depozite, la retragere şi la orice tip de operaţie sau transfer sunt foarte vizibile.

 • Metodele de plată sunt simple

Atunci când vreţi să faceţi o tranzacţie pe o platformă de trading criptomonede este bine să stiţi care este modalitatea de plată agreată, pentru a aduce bani în cont sau pentru a retrage din el. Aici plata se poate face foarte simplu şi tranzacţiile decurg întotdeuna în timpul cel mai rapid cu putinţă.

Toate acestea sunt motive suficient de intemeiate pentru a alege această platformă pentru a cumpăra sau vinde criptomonede.  Pentru a o testa accesaţi  BitMahavi.com!Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson  Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie sursa  Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express  Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil sursa  Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}