Traseista sentimentală

3 iunie, 2011

Trăim în ţara care se recomandă a avea femei frumoase.Şi Sânziana Buruiană e promovată în ideea asta. Tonciu. Tot drept femeie frumoasă apare.

E plin de paradoxuri. Trăim într-o ţară cu vedete tot mai tâmpe, dar cu tot mai multe emisiuni dispuse la analiza gesticulaţiei lor. Trăim în ţara în care la emisiunile de sport nu se mai discută ceea ce joacă fotbaliştii, ci ceea ce zic patronii. Trăim în ţara în care politicienii sunt constataţi de toată lumea ca fiind jenanţi şi, totuşi, în ţara în care oamenii, după asta, se bulucesc să-i revoteze. Trăim în ţara în care curvele sunt doamne. În ţara care se descrie ca având mult umor. Şi seara lumea se amuză ba la „State de România“, ba la „Trăsniţi în NATO“. Trăim în ţara care se recomandă a avea femei frumoase. Şi Sânziana Buruiană e promovată în ideea asta. Şi mai e una... Tonciu. Tot drept femeie frumoasă apare. Azi o să dezvolt unul dintre paradoxurile superbe.

Pe la aceste multe emisiuni modene apar nişte fătuci. Că s-au combinat cu unul. Că s-au despărţit de altul. Întrebarea mea e următoarea: pe cine interesează traseul amoros al unor celebre necunoscute? De ce suntem ţinuţi la curent în legătură cu asta? Cine sunt ele? Şi de aici începe paradoxul. Odată invitate, ele având ca meserie doar traseul amoros, trebuie prezentate cumva pe burtieră. Nu pot să-i zică ”traseistă sentimentală”. În panica generată, ea e explicată ca manechină. Prin repetiţie, am ajuns să fim plini de manechine şi aproape total lipsiţi de o industrie a modei. Ca şi cum ai avea marinari şi n-ai avea flotă. Ca şi cum ai avea fotbalişti şi n-ai avea un campionat de fotbal. Ca şi cum ai avea o emisiune cu celebrităţi, fără să ai celebrităţi. Că ăsta e paradoxul pe care fătucile astea îl antrenează. Apar la emisiuni ca vedete, ele fiind teribil de necunoscute. Îşi argumentează statutul de manechine prin ideea că prezintă chiloţi în cluburi. Acolo se combină şi se despart de câte unul. Iar emisiunile şi ziarele tabloide sunt gata să le promoveze. Şi pe ele, şi clubul unde se petrece acţiunea.

Avem aici câteva probleme rezolvate. Clubul se promovează gratis. Ele se promovează gratis. Cei cu care ele încep o relaţie momentană, bazată pe sprijin şi respect reciproc, sunt încântaţi. Sunt văzuţi cu fete de la televizor. Cei de la televizor îşi rezolvă încă o ediţie teribilă. Până acum toată lumea fericită. Rămân însă oamenii care pleacă de la premisa că urmăresc o emisiune mondenă, de după-amiază. Şi se uită perplecşi, în sensul că nu înţeleg nici personajele, nici sensul şi nici meseria lor. În concluzie, după ce am brevetat meseria de “declarantă”, cea a fătucii care, orice spune, devine spontan declaraţie de ziar, azi mai iniţiem o meserie: traseista sentimentală.Recente pe Ok! Magazine

fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla   Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp
Raluca Lazarut in SUA 2023   Instagram (7) jpg
Taylor Swift   profimedia 0805144153 jpg
Nicole Kidman sora și nepoata GettyImages 1068599298 jpg
Cori Gramescu in Miami (4) jpg
Lionel Messi și Antonella, Getty (1) jpg