Tratament special pentru vedete? De ce a fost arestat un fan al lui Justin Timberlake

26 iulie, 2016
palma2 jpeg

Dacă vreodată te afli în preajma unor VIP-uri la care ţi-ai dori să ajungi pentru un autograf, o strângere de mână sau barem o atingere, gândeşte-te de două ori. De fapt, ca să nu exagerăm, nu te prezenta cu câteva păhărele la bord, căci s-ar putea să te trezeşti după gratii.

Momentul în care un fan îl atinge pe gât pe JT

A păţit-o un fan al lui Justin Timberlake, weekendul trecut, când a fost săltat de bodyguarzii cântăreţului, apoi de poliţie, şi arestat după ce l-a atins pe gât pe Justin. Vedeta de 35 de ani se afla într-un turneu de golf în California, mai exact, ca participant la American Century Celebrity Pro-Am din Lake Tahoe, când a trecut printr-un grup de spectatori dintre care unul s-a trezit să îşi întindă mâna şi să îi atingă artistului partea dreaptă a gâtului. Nu a fost o simplă atingere, dar nici o palmă, să zicem, o atingere mai serioasă a artistului.

Reacţia lui Justin post-atingere

De aceea, revoltat de gestul fanului în cauză, Justin Timberlake s-a întors şi a ţipat la acesta: “De ce ai face asta?!”, în timp ce bodyguarzii săi îl flancaseră. Totul s-a oprit imediat, dată fiind “gravitatea” faptei, timp în care mulţimea a muţit, iar bodyguarzii l-au confruntat pe bărbatul respectiv. După ce Justin şi-a continuat drumul spre ieşirea din baia de mulţime, fanii au început din nou să ţipe de fericire că-şi văd idolul, în timp ce responsabilul de “atingere” a fost înconjurat de oamenii securităţii. După cum se vede chiar în înregistrarea obţinută de TMZ...

Insul a fost flancat de bodyguarzi

Ulterior, purtătorul de cuvânt al turneului de golf a explicat că acea confruntare a fost una nesemnificativă şi că Justin nu a păţit nimic, nu are nicio contuzie şi nici nu va depune plângere...

Între timp, reprezentanţii poliţiei spun că acel fan părea în stare de ebrietate şi se tot bâlbâia, susţinând că “doar a vrut să-l atingă” pe pop star. Şi pentru că incidentul nu putea să rămână doar unul trecător şi “nesemnficativ” cum au susţinut sursele oficiale, “atacatorul” a fost în final escortat afară şi arestat pentru deranjarea liniştii publice, potrivit surselor TMZ.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg