Travis Scott şi Drake, daţi în judecată după tragedia din Texas! Opt oameni au murit la concert

9 noiembrie, 2021
1 fotojet 7 jpg jpeg

Haosul s-a dezlănţuit în cadrul concertului din Texas al celor doi rapperi celebri. Travis Scott şi Drake sunt daţi în judecată după busculada de la festivalul Astroworld, pe motiv că au incitat la haos.

Tragedia de vineri a dus la decesul a opt oameni prezenţi la concert. Acum, locul nenorocirii a fost împânzit de lumânări, baloane, flori şi fotografii în memoria victimelor. Travis Scott s-a declarat "absolut devastat" de cele întâmplate.

Aproximativ 50.000 de persoane participau la festivalul Astroworld, unde erau mobilizaţi peste 360 poliţişti şi 240 de agenţi de pază.

În jurul orei locale 21:00, "mulţimea a început să se împingă spre scenă, provocând un moment de panică care a dus la rănirea mai multor persoane.

Oamenii au început să cadă, să-şi piardă cunoştinţa şi s-a creat şi mai multă panică", a declarat şeful pompierilor din Houston, Samuel Pena, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc sâmbătă dimineaţă.

Plângerea, depusă la un tribunal din Houston, susţine că Travis Scott "incitase deja la haos" în concerte anterioare şi îl acuză pe rapperul Drake că a contribuit la evenimente, întrucât a continuat să cânte în timp ce mulţimea "scăpase de sub control".

Potrivit altor relatări, Travis Scott a încetat să mai cânte când a văzut ce se întâmplă cu fanii aflaţi în apropiere de scenă.

O firmă de avocatură din Texas, Thomas J. Henry Law, a anunţat, de asemenea, duminică seara, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter că va reprezenta în instanţă "mai multe victime ale tragediei de la festivalului Astroworld".

Una dintre acestea este Kristian Paredes, un tânăr de 23 de ani, care susţine că a fost "rănit grav" în timpul concertului din seara de 5 noiembrie, potrivit Daily Mail, care a avut acces la textul plângerii depuse de acesta. Reclamantul solicită daune de peste 1 milion de dolari, conform aceleiaşi surse.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg