Travolta are probleme cu Mafia

27 septembrie, 2011

Starul din Pulp Fiction nu e tocmai pe placul unora dintre membrii fostei Mafii din New York. Şi asta de când a confirmat ştirea că îl va interpreta pe boss-ul clanului Gambino, faimosul John Gotti Sr.

Starul din Pulp Fiction nu e tocmai pe placul unora dintre membrii fostei Mafii din New York. Şi asta de când a confirmat ştirea că îl va interpreta pe boss-ul clanului Gambino, faimosul John Gotti Sr.

"John Travolta nu e potrivit să joace acest rol. Pentru John Gotti Sr. e nevoie de un bărbat adevărat", a declarat Lewis Kasman, fost membru al organizaţiei criminale newyorkeze, aflat acum în programul FBI-ului de protecţie a martorilor. "Gotti Sr. n-a dansat niciodată în viaţa lui", a mai declarat Kasman pentru New York Post, despre actorul recunoscut pentru numerele incendiare de dans din Saturday Night Fever. Kasman, care a fost atât de apropiat de fostul şef al Mafiei încât era considerat ca un fiu adoptiv al acestuia, a declarat că Robert De Niro ar fi fost cel potrivit pentru acest personaj.

În ciuda criticilor lui Kasman, care de altfel a desfiinţat întreaga distribuţie a filmului, Travolta a bătut palma cu producătorii - printre care se află însuşi Gotti Jr, fiul celebrului mafiot care a murit de cancer în 2002. Mai mult decât atât, se pare că întreaga familie a acestuia e de acord cu producţia ale cărei filmări vor debuta spre sfârşitul anului - întrucât săptămâna trecută, Travolta s-a întâlnit cu văduva lui Gotti Sr, Victoria Gotti, al cărei rol va fi interpretat chiar de soţia starului, Kelly Preston. În acest duel de opinii, Kasman va fi ignorat, potrivit coproducătorului Marc Fiore. Şi, ce-i drept, intervenţia lui Kasman e considerată cu siguranţă impertinentă de către familia Gotti, dacă ne gândim că acesta a scăpat în 1996 de o condamnare la 11 ani de închisoare devenind informatorul FBI-ului.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg