Trecutul amoros al Ginei Pistol! Cu cine s-a iubit înainte de Smiley? Bărbaţii din viaţa ei, de la Codin Maticiuc, la Alin Cocoş

12 februarie, 2019
1 gina pistol barbati 2 jpg jpeg

De aproximativ doi ani, despre Gina Pistol se spune că s-ar iubi cu Smiley, însă cele două vedete refuză să recunoască acest lucru, dorind ca viaţa lor privată să stea departe de ochii presei şi al publicului.

Deşi au fost fotografiaţi de câteva ori împreună, Gina Pistol şi Smiley au reuşit totuşi să stea departe de ochii curioşilor, însă toţi apropiaţii lor fac glume pe seama relaţiei lor. Chef Cătălin Scărlătescu a spus, nu doar o dată, că abia aşteaptă nunta celor doi, iar alte personalităţi şi-au manifestat public dorinţa de a participa la petrecerea de nuntă.

Însă, înainte de a deveni iubita lui Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi destul de cunoscuţi în showbiz. Fosta vedetă Playboy, care este o femeie simplă şi modestă, s-a născut în Roşiorii de Vede, iar primul ei iubit celebru a fost Codin Maticiuc, care i-a fost alături în 2015, timp de nouă luni.

Din 2016, Gina Pistol a ajuns la braţul afaceristul libanez Nicola, cel care i-a fost iubit până în anul 2013. În cei şapte ani de relaţie, iubirea lor a fost cu năbădăi, fiind protagoniştii mai multor certuri şi împăcări.

Când era despărţită de Nicola, Gina Pistol nu voia să stea singură, aşa că a ajuns, în anul 2008, într-o relaţie cu Bogdan Ivanov, în anul 2009 s-a iubit cu Ciprian Marica, iar în 2012 a ajuns în braţele lui Mihai Răduţ. De fiecare dată când se despărţea de unul dintre bărbaţii amintiţi mai sus, ea se întorcea la Nicola!

După ce s-a despărţit definitiv de afaceristul libanez, Gina Pistol a început o relaţie cu Alin Cocoş, care i-a fost iubit de la sfârşitul anului 2013, până la începutul anului 2017, atunci când prezentatoarea de la „Asia Express“ şi „Chefi la cuţite“ ar fi ajuns în braţele lui Smiley.Recente pe Ok! Magazine

afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu