Trecutul tragic al frumoasei Ashley Judd: "Am fost molestată la şapte ani şi violată de două ori la 14!"

11 februarie, 2021
2 profimedia 0223658625 jpg jpeg

Odată una dintre cele mai seducătoare actriţe de la Hollywood, astăzi, Ashley Judd a cam dispărut din atenţia media.

Asta exceptând mult mediatizatul proces de hărţuire sexual deschis împotriva mogulului filmului, Harvey Weinsten, actriţa de 52 de ani fiind una dintre acuzatoarele lui principale.

5 ashley judd april 19 jpg jpeg

După o carieră de trei decenii, Ashley preferă să se concentreze, azi, pe activismul politic şi pe lupta pentru drepturile femeilor, iar acest lucru are legătură cu întâmplări din trecutul ei greu încercat.

Născută în familia cântăreţei de country Naomi Judd, Ashley a făcut cunoştinţă cu abuzurile încă din copilărie, aşa cum ea singură avea să mărturisească, mai târziu: a fost abuzată sexual de un membru al familie, pe care n-a vrut să-l numească. "Am fost molestată pentru prima dată la vârsta de şapte ani şi am fost violată de două ori la 14 ani", a dezvăluit deschis actriţa, adăugând că, după unul dintre cele două abuzuri din adolescenţă, aceasta a rămas înscărcinată.

4 gettyimages 952443516 jpg jpeg

Tânăra Ashley a ales atunci să facă avort, pentru a nu a ajunge să crească acel copil împreună cu agresorul ei, un scenariu de neimaginat. Acesta locuia în Kentucky, iar ea în Tennessee, iar dacă Ashley ar fi dus sarcina la bun sfârşit, bărbatul care a violat-o ar fi avut drepturi părinteşti în ambele state.

Nu ştim dacă acest eveniment tragic din trecut a făcut-o pe frumoasa actriţă să devină adepta curentului anti-natalist, care nu susţine procrearea. Actriţa a avut şansa să devină mamă alături de fostul ei soţ, pilotul de curse Dario Franchitti, cu care actriţa a fost căsătorită din 2001 până în 2013 şi pe care Ashley l-a considerat iubirea vieţii ei.

Problemele emoţionale generate de abuzurile din copilărie au fost, probabil, motivul rupturii dintre ei, căci, în perioada mariajului său, Ashley a fost internată la un centru medical şi tratată pentru depresie şi codependenţă.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg