Trei generaţii la Hollywood. Gwyneth Paltrow (47), într-o fotografie rară cu mama şi fiica ei

28 septembrie, 2019
1 1 jpg jpeg

Pe cât e actriţa de cunoscută şi de expusă datorită meseriei pe care o practică, pe atât de discretă devine atunci când vine vorba despre familia ei şi mai ales despre copii. Însă, de ziua ei, a făcut o excepţie şi a acceptat postarea unei imagini cu mama şi fiica ei, care a făcut deja furori pe internet.

Ieri a fost ziua de naştere a lui Gwyneth Paltrow! Actriţa care a împlinit 47 de ani s-a bucurat de prezenţa celor dragi într-o zi specială ca cea de 27 septembrie, lucru care este perfect vizibil în fotografia postată de prietenul ei, jurnalistul Derek Blasberg.

2 jpg jpeg

În imaginea cu pricina, Gwyneth o are alături pe mama sa, actriţa Blythe Danner (76), care, în afara firelor albe de păr, arată la fel cum o ştim dintotdeauna şi cum ne-a cucerit în filme precum Un socru de coşmar (2000) şi Te voi revedea în vis (2015).

Însă surpriza cea mare o constituie fiica lui Paltrow, Apple, care, la 15 ani, a apărut împreună cu Gwyneth şi ne dovedeşte cu vârf şi îndesat că este copia fidelă a mamai sale.

Gwyneth, alături de cei doi copii ai ei, Apple (15) şi Moses (13) 

5 4 jpg jpeg

“Astăzi este ziua de naştere a cuiva special, dar haideţi să sărbătorim întregul clan Danner-Paltrow-Martin!”, a comentat Derek fotografia care a făcut deja înconjurul internetului. “Aici avem trei femei bânde, talentate, drăguţe. Aşchia nu sare prea departe de trunchi, iar acest lucru e perfect valabil în cazul lui Apple. Îţi doresc cel mai bun an trăit vreodată, Gwyneth Paltrow!”, şi-a încheiat acesta urările pentru sărbătorita VIP.

3 jpg jpeg

La mulţi ani, Gwyneth Paltrow!   

foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg