Trendul din familia lui Will Smith. Soţia Jada şi cei doi copii, Jaden şi Willow, au purtat asta!

21 septembrie, 2017
Environmental Media Association Hosts Its 26th Annual EMA Awards Presented By Toyota, Lexus And Calvert   Red Carpet jpeg

Ei formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood - 20 de ani de căsnicie. Jada Pinkett Smith şi Will Smith au avut parte de o căsnicie cu năbădăi, dar nimic nu a putut sta în calea dragostei lor puternice. Au împreună doi copii care îşi fac de unii singuri un nume în showbiz. Dacă fiul Jaden (19 ani) este actor şi cântăreţ, iar pe lângă asta cochetează şi cu modellingul, fiica mai mică, Willow ( 16 ani), este cântăreaţa, dar şi ea are afinităţi pentru lumea modei.

Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith şi Will Smith.

De curând, cei doi copii ai cuplului chiar şi-au luat zborul din casa familiei, convinşi fiind de fapul că se pot descurca de unii singuri, departe de părinţii lor. Cu toate acestea, relaţia dintre membrii familiei Smith nu s-a răcit, căci îi mai vedeam împreună pe la evenimente.

Jada a purtat şi ea codiţe.

Copiii au ieşit mereu în evidenţă prin stilul lor nonconformist, dar mai ales datorită coafurii cu totul deosebită. Atât Willow, cât şi Jaden sunt renumiţi pentru codiţele lor, fie că vorbim de unele împletite, sau de dreaduri, însă mulţi nu ştiu că şi mama lor a purtat o astfel de coafură acum câţiva ani.

De curând, Jaden a renunţat la dreaduri.

Aşa arată Jaden acum.

Poate că este greu de crezut, dar Jada Smith  (46) avea codiţe împletite şi era rasă pe o parte în tinereţe, iar acum este brunetă, cu părul mult mai scurt şi aranjat în bucle. Nu ştim cât va mai ţine acest trend în familia ei, căci Jaden deja a renunţat la coafura interesantă. Tânărul a apărut la premiile The Goalkeers Global Goals din New York, fără dreaduri şi îmbrăcat  într-un costum elegant.

Willow încă mai poartă părul prins în codiţe.

Willow este singura care încă mai poartă celebrele dreaduri, coafura care a fost încercată de toţi membrii familiei, mai puţin de actorul Will Smith. Însă putem să vedem cum i-ar sta aşa, chiar din fotografiile surprinse de fiul său, imediat după ce acesta s-a tuns. Tatăl Will a folosit părul lui Jaden pentru a vedea cum îi stă cu dreaduri blonde, moment surprins într-o fotografie.

image

Foto: Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg