Trimişi acasă. Şcoala Prinţului George şi a Prinţesei Charlotte, închisă din cauza ameninţării cu coronavirus. Sunt copiii Ducilor de Cambridge în pericol?

27 februarie, 2020
1 1 jpg jpeg

Şcoala unde învaţă copiii cei mari ai Ducilor de Cambridge este ultima dintre instituţiile de învăţamânt din Marea Britanie care şi-a închis uşile, ca măsură de precauţie pentru elevi. La ce pericol s-au expus George şi Charlotte?

Situaţia în Europa se schimbă de la zi la zi din cauza noilor cazuri de coronavirus descoperite în diverse ţări ale continentului. În momentul de faţă, 80.000 de oameni sunt infectaţi cu gripa care face ravagii în lume, numărul celor decedaţi ridicându-se, la nivel internaţional, la peste 2.700. Sutele de noi cazuri din Europa dau naştere temerii unei răspândiri masive şi în Marea Britanie, motiv pentru care se iau măsuri de precauţie pentru populaţie.

3 jpg jpeg

Astfel, mai mult de 30 de şcoli s-au închis deja în UK, cea în care învaţă Prinţul George şi Prinţesa Charlotte fiind una dintre ele. Thomas's Battersea din Londra este cea mai recentă instituţie şcolară din Marea Britanie care şi-a trimis elevii acasă, pentru a se putea putea asigura o izolare mai bună de virusul gripal.

Guvernul britanic doreşte să nu creeze panică în rândul populaţiei, tocmai de aceea nu le-a recomandat directorilor şcolilor să le închidă, ci, dimpotrivă, să menţină şcolile deschise. Însă şefii unor instituţii de învăţământ britanice au decis deja să-şi trimită elevii acasă, pentru a le asigura o protecţie sporită împotriva coronavirusului.    

1 noname jpg jpeg

Astfel, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte se numără printre elevii care stau acasă o perioadă şi profită probabil din plin de pauza şcolară. Părinţii lor aşteaptă rezultatele testelor făcute de cadrele medicale din Thomas's Battersea pentru a vedea dacă există şi în şcoala unde merg copiii lor cazuri de coronavirus.  

În momentul de faţă, nu există încă informaţii oficiale provenite din partea Palatului Buckingham cu privire la riscul la care au fost expuşi viitorul rege britanic şi sora sa, Charlotte, şi nici nu au fost oferite amănunte despre starea sănătăţii copiilor lui Kate Middleton şi a Prinţului William.

6 5 jpg jpeg

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg