Trist, dar adevărat! Relaţiile de durată care s-au încheiat anul acesta

1 martie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Nici n-a început bine 2018 că am şi primit veşti proaste de la Hollywood, aceste perechi anunţându-şi despărţirea după o perioadă destul de îndelungată petrecută împreună.

Anne Heche & James Tupper

image

Au fost împreună mai mult de 10 ani, dar iată că cele două vedete nu au mai găsit motive ca să-şi păstreze relaţia amoroasă intactă. Astfel cei doi actori s-au despărţit în ianuarie, moment în care Anne a depus actele pentru a cere custodia fiului lor Atlas – care a venit pe lume în 2009 – şi pensie alimentară pentru el.

În vremurile lor bune...

Într-un comunicat comun, Anne şi James au declarat că au avut o viaţă minunată împreună şi, drept urmare, îi unesc multe amintiri de vis. Dar asta n-a fost destul, se pare, pentru a rămâne împreună. “Relaţiile cresc şi se schimbă, iar noi ne oferim unul altuia timp pentru a face exact asta. Ţinem unul la altul foarte mult şi plănuim să ne creştem în continuare copiii împreună într-un mediu plin de dragoste şi armonie”, au declarat cei care îl cresc împreună şi pe fiul actriţei, Homer, dintr-o relaţie anterioară.

Rebecca Gayheart & Eric Dane

image

Şi ei au fost împreună mai mult de un deceniu, dar trecutul lor n-a mai contat în momentul în care au ales să-şi spună “Adio!”. Se pare că Gayheart a intentat divorţ de starul serialului Anatomia lui Grey la numai două zile după Ziua Îndrăgostiţilor, argumentându-şi gestul cu nepotrivirea de caracter a celor doi soţi. Ce trist!

image

“După 14 ani petrecuţi împreună am decis că încheierea mariajului nostru este cea mai bună decizie pe care o putem lua pentru familia noastră”, au declarat, într-un comunicat de presă comun, părinţii unor fete minunate, pe nume Billie şi Georgia. “Vom continua să fim prieteni şi ne vom creşte cele două fete împreună ca până acum, ele fiind cele mai importante persoane pentru noi de pe lumea asta.”

Jennifer Aniston & Justin Theroux

image

Cea mai răsunătoare despărţire de anul acesta este, evident, cea dintre fosta soţie a lui Brad Pitt şi starul serialului The Leftovers. Tot imediat după Ziua Îndrăgostiţilor, adică pe 15 februarie, au ales cei doi actori să ne anunţe de planurile lor: “În mod normal, am face asta în privat, dar dat fiind faptul că zvonurile se vor înteţi şi tabloidele vor specula şi vor inventa, ne-am propus să vă spunem adevărul în mod direct. (…) Mai presus de orice, suntem hotărâţi să ne păstrăm respectul şi dragostea pe care o avem unul pentru celălalt.”

Cică n-aveau mai nimic în comun...

Jen şi Justin au fost un cuplu încă din 2011, dar erau căsătoriţi numai de doi ani în momentul în care şi-au anunţat divorţul.Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu