Trist! Ispita Nicoleta a pierdut o sarcină înainte de a se întoarce pe ”Insulă”

3 iunie, 2019
1 nicoleta ispita jpg jpeg

Este una dintre ispitele veterane din emisiunea ”Insula Iubirii”, bărbaţii rezistându-i cu greu farmecelor ei. Totuşi, puţini ştiu că, înainte să filmeze pentru sezonul patru al emisiunii, tânăra a pierdut o sarcină.

L-a cucerit fără echivoc pe Cătălin Meşter, concurentul din sezonul 3 al emisiunii. Apoi, a încercat să aibă o relaţie cu el, la întoarcerea în ţară, însă lucrurile n-au mers aşa cum se aştepta. În cele din urmă, cunoscuse un bărbat şi... rămăsese însărcinată.

Nicoleta era cât se poate de fericită şi împlinită, postând cadre cu burtica şi dând de veste că e însărcinată. Din nefericire, la doar câteva zile distanţă de la fericitul anunţ, Nicoleta pierdea sarcina. ”Ea şi-a postat şi poze graviduţă şi părea foarte fericită la vremea respectivă. Mereu spunea că tatăl bebeluşulul este un om important din viaţa sa. Din păcate, totul s-a terminat mai repede decât se aştepta. Nu a putut păstra copilul, s-a despărţit şi de iubit, astfel că, nu i-a rămas decât să-şi reia rolul de seducătoare”, declara o sursă.

nicoleta dragne jpg jpeg

Aşa se face că, la scurt timp, Nicoleta accepta să participe, în calitate de ispită, şi-n sezonul patru al emisiunii ”Insula Iubirii”. Ea l-a atras în mrejele ei pe Ionuţ Gojman, care venise alături de iubita lui Mirela să-şi testeze iubirea. În sezonul curent, Nicoleta încearcă să-l facă pe Costas să calce strâmb. Rămâne de văzut dacă va reuşi...Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg