Trump către amantă: ”Îmi aminteşti de fiica mea”

27 martie, 2018
stormy jpeg

Amantlâcul de la Casa Albă scoate la iveală şi alte probleme serioase pe care le-ar avea administraţia Trump. Unele de ordin moral şi psihic...

Trump susţine că Stormy îi seamănă fiicei sale

Stormy Daniels este femeia momentului. A avut curaj să-i acorde un interviu lui Anderson Cooper, deşi a semnat un contract de confidenţialitate şi a acceptat din partea lui Trump 130.000 de dolari în schimbul tăcerii ei. Însă, Stormy spune că e dispusă să dea banii înapoi numai să poată spune adevărul despre aventura ei cu preşedintele american.

În timpul respectivului interviu, Stormy a relatat şi un dialog pe care l-a purtat cu Trump în perioada 2006-2007 când au avut acea aventură. Starleta a dezvăluit că preşedintele american i-a spus că seamănă cu fiica lui: ”Wow, eşti specială! Îmi aminteşti de fiica mea. Adica, ştii, eşti frumoasă şi deşteaptă, o femeie cu care poţi să fii, şi te plac. Chiar te plac!”. O replică care n-a rămas fără ecou pe reţelele de socializare, mulţi internauţi speculând despre relaţia nepotrivită dintre Trump şi fiica sa, Ivanka.

image

Culmea e că-n tot acest timp Trump nu a comentat public această dezvăluire, mulţumindu-se să posteze pe Twitter un mesaj care s-ar putea referi la presupusa aventură cu Stormy Daniels. ”Atât de multe ştiri false. N-au fost niciodată mai false şi mai departe de adevăr ca acum. Dar, în ciuda acestora, ţara o duce foarte bine”, a postat preşedintele american pe reţelele de socializare.

Există şi alte declaraţii de-ale lui, însă date în spatele uşilor închise, în faţa angajaţilor lui. Aceştia au declarat că Trump ar fi fost foarte vocal în privat despre aşa zisă aventură avută după naşterea fiului Barron şi despre cea care a dat naştere acestui scandal. Chipurile, Trump ar fi zis că Stormy nu este tipul lui de femeie şi că toate zvonurile legate de o aventură între ei sunt false. ”Totul e o farsă, femeia aia nici măcar nu e genul meu. N-aş fi atras de ea niciodată”, ar fi zis Trump despre Stormy Daniels, femeia care susţine că a fost sex neprotejat şi repetat cu preşedintele american.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg