Trumpii au privit eclipsa de la balconul Casei Albe. Donald, ţinta ironiilor după ce a apărut fără ochelari de protecţie

22 august, 2017
President Trump Views The Eclipse From The White House jpeg

Ieri, americanii s-au bucurat de prima eclipsa de soare din ultimul secol, iar cuplul prezidenţial nu putea nici el rata acest moment istoric. Melania, Donald, Barron şi Ivanka Trump, alături de alţi câţiva demnitari au privit pentru prima oară în viaţa lor eclipsa totală de soare de la balconul Casei Albe. A fost un eveniment de amploare în toată America, dar eclipsa a putut fi văzută parţial şi în câteva ţări de pe teritoriul Europei, aşa că toată lumea s-a echipat cu ochelari de protecţie corespunzători şi şi-a îndreptat privirea spre cer pentru a observa fenomenul rar.

Fascinaţi de fenomen.

Dacă duminică seara se întorceau din vacanţă extrem de fericiţi şi dichisiţi, Trumpii nu au ratat ocazia să defileze şi acum cu cele mai frumoase ţinute şi cu ochelari de soare de firmă, sau, din contră, fără ochelarii de protecţie. Melania şi Ivanka au profitat de acest moment urmărit de întreaga lume pentru a-şi etala două ţinute senzaţionale şi, în timp ce ele au venit cu ochelarii de protecţie solară la pachet, Donald a uitat pentru un moment de ei, fiindu-i atrasă atenţia de un membru al stafului. Au fost însoţiţi şi de fiul Barron, singurul surprins că se uita spre cer, fără ochelari fiind doar Preşedintele Statelor Unite ale Americii.

A uitat de ochelarii de protecţie şi a fost ţinta ironiilor pe Twitter.

Cu un minut înainte de începerea eclipsei, preşedintele şi-a luat perechea de ochelari şi a stat lângă Prima Doamnă. Cu toate acestea, el nu a reuşit să scape de glumele făcute pe Twitter cu privire la faptul că se uita la soare fără ochelari.

Cum a fost vorba de o eclipsă, vestimentaţia Primei Doamne a fost în conformitate cu evenimentul, o rochie întunecată care i-a accentuat talia.  Melania Trump a ales creaţia unui designer cunoscut pentru a viziona Eclipsa Solară.  Prima Doamnă a purtat o rochie strâmtă, neagră, de  la Jason Wu, designer ale cărui creaţii  şi Michelle Obama le-a purtat la mai multe evenimente. Nici Ivanka nu a fost mai prejos, ci a încântat privirile într-o rochiţă mini roşu cu negru, care i-a venit ca turnată.

De la Casa Albă,  familia Trump a putut să vadă o lună care a acoperit în proporţie de aproximativ 81% soarele. Donald, Melania, Barron  şi Ivanka s-au asigurat în cele din urmă cu ochaleri de protecţie şi au apărut pe balconul Casei Albe. Printre cei care s-au mai bucurat de eclipsă alături de ei au fost Ministrul Comerţului Wilbur Ross, Procurorul General Jeff Sessions, reprezentantul comerţului american Robert Lighthizer, consilierul Omarosa Manigault şi directorul interimar al comunicării la Casa Albă, Hope Hicks.

image

Foto: Twitter, Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg