Trupa ABBA se desparte pentru totdeauna: ”Asta a fost tot!”

28 octombrie, 2021
1 abba8 jpg jpeg

Celebra trupă care tocmai lansează un nou album, după o pauză de 40 de ani, a făcut anunţul: drumurile lor se despart.

Membrii trupei suedeze sunt Bjorn Ulvaeus,76 de ani, Benny Andersson, 74 de ani, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad. Ei au scris istorie în cartea de aur a muzicii internaţionale, iar hit-urile lor rămân actuale în toate timpurile.

Cei patru magnifici componenţi ai trupei lansează un ultim album de studio în noiembrie 2021, pe 5, intitulat „Voyage”.

Deja au fost lansate două single-uri extrase de pe acest material discografic, „I Still Have Faith in You” şi ”Don't Shut Me Down”. Acest album a venit după o pauză de patru decenii. Precedentul album de studio al trupei ABBA s-a intitulat „The Visitors” şi a fost lansat în 1981.

ABBA va susţine în 2022 şi un concert digital la Londra, în timpul căruia membrii trupei vor apărea pe scenă sub forma unor holograme.

Grupul suedez, devenit celebru cu o serie de cântece de mare succes lansate la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980, precum „Waterloo”, „Dancing Queen” şi „Take A Chance On Me”, s-a destrămat în 1982.

Benny Andersson, unul din membrii super trupei, a declarat pentru The Guardian că asta a fost tot... şi că drumurile lor de acum se vor despărţi. Această a doua despărţire este foarte diferită de cea din 1982, căci este de comun acord. ”Eu nu am spus niciodată atunci că ABBA nu se va mai reuni. Însă vă spun acum: Asta a fost tot”, a declarat Andersson cu convingere.

Fanii grupului se bucură acum de acest cântec de lebădă al lor, de albumul care va apărea pe 5 noiembrie, dar şi de concertul digital de anul viitor, în care îi vom vedea holograme, exact ca în videoclipul  ”Don't Shut Me Down”, lansat în 2021. Biletele deja sunt scoase la vânzare pentru acest turneu.

Însă ABBA a vrut să se ştie că asta e forma lor de adio: ”Abbatare care să încânte publicul şi să călătorească fără epuizare.” Viitor, tehnologie, dar şi amprenta inconfundabilă a celor patru.

Fanii vor vedea exact despre ce e vorba odată cu primul spectacol din 27 mai 2022, de la Londra.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg