Trupa VUNK începe turneul “Înconjurul lumii”

19 februarie, 2015
vunk  turneu acustic jpeg

Trupa VUNK va face “Înconjurul lumii” în 23 de zile cu un turneu acustic în care va cânta cele mai iubite, fredonate şi cunoscute piese ale sale într-o reinterpretare unică. Turneul porneşte de la ideea că România

Trupa VUNK va face “Înconjurul lumii” în 23 de zile cu un turneu acustic în care va cânta cele mai iubite, fredonate şi cunoscute piese ale sale într-o reinterpretare unică. Turneul porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume, iar din 13 martie pana în 4 aprilie, trupa VUNK va ajunge în 18 oraşe pentru a-şi întâlni fanii şi a regăsi frumuseţea lumii româneşti în toate colţurile ei. Fiecare oraş din România este pentru trupa VUNK un oraş al minunilor, iar fiecare spectator reprezintă pentru ei o comoară pe care vor să o descopere şi să o aprecieze personal într-o întâlnire plină de emoţie şi de vise implinite.

“Inconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastră din ultimii 4 ani, pentru că mergem în 18 oraşe cu un altfel de spectacol decât cel pe care îl ştie lumea. Reînterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor VUNK într-o cu totul altă formă, cu alt sound si alte ritmuri, ne-au facut să ne reîndrăgostim de unele dintre piesele noastre, să le redescoperim. Asta o să se întâmple şi cu toţi cei care vor veni la aceste concerte, vor reînterpreta şi ei versurile noastre şi tot ce spunem printre rândurile lor”, declară Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

În deschiderea concertelor, cei prezenţi în sală o vor asculta pe Alexandra Uşurelu: “Tot ce se va întâmpla în acele ore în sală va fi deosebit de emoţionant, pentru că venim în aceste oraşe să ne cunoaştem mai de aproape fanii şi le vom propune să facem un schimb de vise. Pe unele sperăm să le şi putem împlini. Cu siguranţă, unul dintre visele noastre se îndeplineşte începând cu 13 martie, când vom pleca în acest turneu”, adaugă Cornel Ilie.

image

Toate concertele vor începe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial).Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg