Trupul lui Whitney, plin de tăieturi şi arsuri

9 aprilie, 2012

La aproape două luni de la moartea artistei, noi detalii cutremurătoare ies la iveală din raportul medicilor care au făcut autopsia

La aproape două luni de la moartea artistei, noi detalii cutremurătoare ies la iveală din raportul medicilor care au făcut autopsia.

Trupul lui Whitney Houston a fost găsit plin de cicatrici, tăieturi şi mai ales arsuri, acestea din urmă fiindu-i provocate de apa foarte fierbinte din cadă, care se crede că ar fi avut în jur de 65 de grade Celsius atunci când artista a intrat în baie - dat fiind că, la şase ore de la deces, temperatura apei încă era de 33 de grade. Astfel, medicii spun că Whitney era atât de drogată încât nu şi-a dat seama cât de fierbinte era apa.

Cât despre restul detaliilor privind starea deplorabilă în care vedeta a fost găsită pe 11 februarie în Beverly Hilton Hotel, acestea sunt urmele anilor întregi în care s-a neglijat, fiind dependentă de cocaină. Raportul medicilor legişti arată că Whitney avea septul nazal perforat (cel mai probabil rezutatul cantităţilor mari de droguri pe care le prizase în timpul vieţii) şi purta proteză dentară, având 11 dinţi falşi (pierderea masivă a dentiţiei fiind cauzată tot de stupefiante). Cicatricile, tăieturile şi vânătăile au avut diverse cauze. Astfel, Whitney avea două urme sub sâni (lăsate de operaţia de mărire a bustului) dar şi pe stomac şi pe coapsa stângă (rămase tot în urma chirurgiei cosmetice). O cicatrice pe antebraţul stâng ar fi fost autoprovocată, dar, desigur, parte din vânătăi au fost cauzate şi de încercările disperate ale paramedicilor de a o readuce la viaţă.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg