Tu ştii care este floarea ta protectoare în funcţie de luna în care te-ai născut? Click aici pentru a afla

19 martie, 2021
1 verde jpg jpeg

BirthFlower se numeşte conceptul care ilustrează faptul că în funcţie de luna în care te-ai născut, ţi-a fost predestinată o floare care să te protejeze. Pentru momentele în care nu ştii ce să alegi pentru a dărui persoanei dragi, un buchet de flori compus din florile protectoare poate fi o idee minunată.

Astfel, astăzi te vom ajuta să alegi ce flori să conţină cele mai potrivite buchete de flori pentru ziua de naştere. În acest fel, îţi va fi foarte uşor să ştii care sunt florile potrivite, ce mesaje transmit şi ce caracteristici au.

Florile protectoare lunii Martie

Nici o floare nu reprezintă mai bine primăvara ca narcisa, iar din acest motiv această floare este caracteristică lunii Martie. Narcisele galbene apar în primele săptămâni ale acestui sezon, ele semnificând metamorfozarea naturii. Aceste flori galbene nu sunt un simbol al vanităţii, ci se consideră că simbolizează noile începuturi. Renaşterea şi întinerirea. Narcisele sunt florile celor născuţi în luna martie, dar şi a celor care sărbătoresc cea de-a zecea aniversare a nunţii. Ai în vedere că atunci când vrei să oferi în dar narcise, acestea să fie strânse într-un frumos buchet, deoarece o singură floare aduce ghinion.

În tradiţia creştină se spune că narcisele au înflorit prima dată în Grădina Ghetsimani, la Învierea lui Iisus, iar de atunci a căpătat simbolul renaşterii şi al învierii.

Florile protectoare lunii Aprilie

Floarea lunii Aprilie este margareta. Cu toţii ne amintim cu drag de jocurile copilăriei şi se vremurile când rupeam petalele margaretelor pentru a vedea dacă ne iubeşte sau nu ne iubeşte persoana de care eram îndrăgostiţi. Margareta este cea mai reprezentativă imagine a purităţii şi a perfecţiunii. Chiar dacă aceste flori se regasesc cu precădere în lanuri, un buchet de margarete este spectaculos şi inedit, potrivit pentru o persoana draga nascuta în această lună.

În trecut se considera că margareta era cea mai iubită floare de către regi. Margareta înseamnă inocenţă şi puritate şi pentru cel care oferă, şi pentru cea care primeşte. Arată stimă, încrederea reciprocă, prietenia solidă.

Florile protectoare lunii Mai

Oamenii născuţi în luna mai sunt norocoşi pentru că au ca şi floare protectoare lăcrămioara. Această floare este printre preferatele mireselor, fiind elegantă şi delicată, având o formă jucăuşă şi un parfum dulce. Faptul că înfloresc pentru o scurtă perioadă de timp, de regulă primăvara, le face atât de speciale, adăugându-le exclusivitate şi atractivitate. Din punct de vedere al simbolurilor, lăcrămioarele denotă puritate, smerenie şi frumuseţe.

Pe lângă un frumos buchet de flori sau aranjament floral compus din aceste flori, ataşează şi un bileţel în care să-i scrii sărbătoritei câteva rânduri despre floarea ei protectoare.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/frunze-frunzi-colorat-in-culori-3576112/Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE