Tudor Gheorghe, mărturisiri neaşteptate: "Mi-au injectat heroină"

23 decembrie, 2019
1 tudor jpg jpeg

Tudor Gheorghe a ieşit la rampă cu câteva mărturisiri şocante. Artistul a recunoscut că şi-a injectat heroină pentru a vedea ce simte un om care se droghează.

“Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. Ningea şi ultima imagine pe care am văzut-o erau fulgii ăia mari de zăpadă ce cădeau pe la fereastră. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Eram fericit, mângâiam o harpă ceva, totul era argintiu. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea, pe la ora 3.00, cu o sete şi o poftă de dulciuri “, a mărturisit Tudor Gheorghe în emisiunea Marius Tucă Show.. „Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat trebuie să ştiu cum e. Le-am explicat celor doi medici că vreau să fac un experiment“, a adăugat artistul.

Tudor Gheorghe a recunoscut că astăzi se gândeşte cu groază la momentele trăite.„Eu nu am dureri de cap de obicei. A doua zi de dimineaţă, ei mă aşteptau râzând, şi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu”.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg