Tuncay Öztürk: "Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea"

31 octombrie, 2016
Tuncay Ozturk 28 jpeg

După anunţul divorţului făcut de Andreea Marin, soţul ei turc a decis să vorbească despre mariajul lor într-o scrisoare deschisă.

image

Tabloidele au scris că, în ultimele două luni, Tuncay Öztürk a dormit la clinica sa medicală, The Medicine Park, lucru trădat cumva de fotografiile de pe Instagram, realizate în cea mai mare parte acolo. Totodată, s-a spus că zilele trecute şi-a mutat lucrurile în grabă şi pe ascuns, în miez de noapte, profitând de faptul că Andreea era plecată la Chişinău.

Sâmbătă, Tuncay a revenit pe contul de socializare cu o scrisoare deschisă în care vorbeşte despre soţia sa în termeni tandri şi cu regret.

"Acum mult timp, o femeie a intrat în cabinetul meu din spitalul din Turcia şi mi-a povestit despre problemele ei de sănătate, iar eu o priveam continuu cu admiraţie. Nici nu pot să îmi aduc aminte la ce mă gândeam în acele momente, dar cert este că a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, însă pe formularul ei medical, pe care îl mai am şi acum, am scris doar cateva cuvinte. Destinul... Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie preţioasă.

"Nu m-aş fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viaţa atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea şi care să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase şi intense. Mereu o să-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceşti ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea.

O femeie care a fost lângă mine indiferent de situaţie, dar în special în cele mai grele momente ale vieţii mele. Atunci când m-am trezit, imediat după operaţie şi eram în cealaltă parte a lumii, ea era singura care mi-a fost aproape. A reuşit să aibă grijă de tot, purtând în inimă o iubire caldă, în timp ce eu eram slăbit. De fiecare dată când m-am simţit la pământ şi aveam nevoie de o persoană cu care să-mi împărtăşesc sentimentele, ea a fost mereu acolo pentru mine. Nu a fost doar soţia mea ci şi cea mai buna prietenă a mea.

O femeie care emană doar emoţii sincere, a cucerit de îndată inimile familiei mele. Au considerat-o pe loc unul dintre membrii familiei mele, o nouă fiică pentru mama şi tatăl meu, care de altfel, o să şi rămână aşa.

Ţin minte bine cât de grea a fost relaţia noastră la început, dar cum împreună am reuşit să facem totul posibil. Acum înţeleg faptul că orice lucru minunat îşi are sacrificiul în spate. Au fost zile grele cu multe schimbări în viaţa mea, dar când îmi aduc aminte chiar şi de o amintire împreună câtuşi de mică, îmi spun că a meritat efortul depus doar ca să fiu cu ea.

image

Această femeie mi-a schimbat viaţa atât de mult cu felul ei de a fi, bucuroasă şi pasională. Tipic femeilor moldovence, nu-i aşa? Trăind viaţa întotdeauna fără limite. M-a învăţat o grămadă de lucruri. Pur şi simplu mi-am rupt lanţurile din viaţa mea din momentul în care am fost cu ea. De fiecare dată când îmi ziceam că nu pot face ceva, mereu mă întreba ”de ce nu”? Asadar, ea m-a învăţat că există întodeauna o soluţie. Şi am reuşit. În spatele fiecărui succes din viaţa mea este această femeie minunată. În orice problemă pe care am avut-o şi i-am cerut ajutorul, ea lăsa tot ce făcea în momentul acela, uita de ea şi mă ajuta pe mine până la capăt. Sacrificii…

image

Iubirea dintre noi a devenit cu timpul şi mai mare şi mai puternică. Anii nu au ucis dragostea noastră, ci au ajutat să crească tot mai mult. Toate momentele din viaţa noastră pe care le-am petrecut împreună ne-au unit foarte tare. Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă şi totodată anumite discuţii pe care le-am purtat au fost foarte puternice şi rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente.

Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau şi mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârşit a fost necesar pentru amândoi. Ne pare rău pentru toţii oamenii care ne-au susţinut atât de mult în toţi aceşti ani, dar vă asigurăm că atât eu, cât şi Andreea, am făcut tot posibilul ca această relaţie să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice şi a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta şi a merge mai departe şi, totodată, aceeaşi dragoste ne face să punem punct acestei poveşti.

Andreea este femeia vieţii mele şi o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Şi încă o iubesc cu aceeaşi intensitate şi voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine. Rumi:

Este o flacără în inima ta,

Gata să fie aprinsă.

Este un gol în sufletul tău,

Gata să fie umplut.

Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea şi mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ţine sub control şi ne-a ars."Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg