Tupac, dezvăluiri rasiste despre Madonna. O nouă scrisoare a rapperului a ieşit la iveală

5 iulie, 2017
tupac shakur jpeg

O nouă scrisoare de-a lui Tupac din timpul închisorii scoate la iveală detalii picante despre povestea de dragoste dintre rapper şi Madonna, dar şi motivele despărţirii.

Tupac face dezvăluiri despre Madonna.

Rapperul şi-a vărsat of-ul în paginile unor scrisori, pe vremea când era încarcerat, iar notiţele sale scrise de mână, înainte să fie ucis în 1996, sunt de-a dreptul rasiste. Tupac s-a despărţit de Madonna pentru că ea era albă.

"Să fii văzută cu un bărbat de culoare, nu ţi-ar periclita cariera în vreun fel, ci te-ar face să pari mult mai deschisă şi mai interesantă. Dar, pentru mine, cel puţin în percepţia despre imaginea mea,  aş fi renunţat la mai bine de jumătate din oamenii care m-au făcut ceea ce credeam că sunt."

image image

Scrisoarea este de-a dreptul uimitoare, în care Tupac mărturiseşte că ştia clar că o va face pe Madonna să sufere prin faptul că a respins-o, spunându-i:  "N-am vrut să te rănesc". Întreaga scrisoare va fi scoasă la licitaţie, iar oferta iniţială este de 100 de mii de dolari, aşteptându-se ca preţul să crească. Ultima scrisoare a lui Tupac s-a vândut pentru 170 de mii de dolari.

Foto: Arhiva OK, TMZRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg