Tyra Banks, mamă la 42 de ani cu ajutorul fertilizării in vitro!

28 ianuarie, 2016
tyra banks lat gettyimages 459982458 jpg jpeg

Fostul supermodel trăieşte acum o perioadă foarte fericită, de când a devenit pentru prima dată mamă, apelând la fertilizarea in vitro. După ani de încercări şi sacrificii, vedeta de 42 de ani are în sfârşit ce şi-a dorit cu ardoare: un copil.

Tyra Banks e mamă oficial!

Mai exact, un băieţel, pe numele său York Banks Asla, născut cu ajutorul unei mame-surogat, pe care Tyra l-a aşteptat cu nerăbdare alături de iubitul ei, fotograful Erik Asla. Fericiţii părinţi au dat de veste şi fanilor, ieri, că acum sunt o familie cu trei membri. “Suntem atât de fericiţi că avem un bebeluş. Călătoria de până acum nu a fost deloc uşoară, aşa cum am mai povestit înainte. Dar iată că a existat o lumină strălucitoare şi frumoasă la capătul tunelului, pentru mine şi tatăl său, Erik. Pe măsură ce privesc ochişorii fiului meu, mă gândesc la toţi oamenii care au probleme de fertilitatea sau cu sarcina propriu-zisă, continui să mă rog pentru ei zi de zi.”, a dezvăluit fostul model, devenit prezentator TV.

Anunţul e oficial şi pe Instagram!

Chiar anul trecut, ea şi iubitul ei au recunoscut că au tot încercat să-şi întemeieze o familie şi că a apelat la tratamente de fertilizare in vitro după ce-a văzut că nu poate concepe un copil în mod natural. Banks a mai postat şi pe Instagram o poză cu o căciuliţă, împreună cu mesajul: “Are degeţelele şi ochii mei mari şi gura şi bărbia lui Erik. Îi mulţumim acestui înger de femeie care ne-a purtat bebeluşul”.

Tyra şi iubitul ei, Erik, cu care are o relaţie de 2 ani

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg