Uau! Norman Reedus a făcut publică prima imagine cu fiica lui şi a actriţei Diane Kruger

27 decembrie, 2018
1 gettyimages 1076486082 jpg jpeg

Mica fetiţă a celor două staruri a văzut pentru prima dată lumina zilei luna trecută, iar tăticul ei, actorul din serialul Walking Dead, s-a gândit să le ofere un cadou surprinzător fanilor lui de Crăciun, făcând publică prima imagine cu fiica lui şi a partenerei lui.

Diane Kruger şi Norman Reedus şi-au strâns pentru prima dată fetiţa în braţe în noiembrie, iar întreaga lume a reuşit să vadă cum arată micuţa abia acum, de Sărbători, când tăticul ei a postat, mândru nevoie mare, prima fotografie cu fiica lor.

Actorul de 49 de ani a publicat o fotografie cu micuţa fetiţă pe Instagram, unde a şi comentat neobişnuit de emoţionat şi de recunoscător în spaţiul public: “Multe pentru care pot să fiu recunoscător anul acesta. Mai ales pentru ea…”

Aşa arăta Diane Kruger la nici măcar o lună de la naştere!

image

Norman n-a uitat să o menţioneze şi pe faimoasa şi sexoasa (!!!) mămică a fetiţei lui, actriţa de 42 de ani care, după cum se vede cu ochiul liber în imagini, arăta de-men-ţi-al la nici măcar o lună de când a născut, şi nici pe fiul lui de 19 ani pe care actorul îl are cu fosta lui iubită, Helena Christenson. “Vă iubesc Diane, Mingus @helenachristensen Familie fericită.”

image

Diane şi Norman au dat naştere zvonurilor că formează un cuplu în 2015, însă abia doi ani mai târziu şi-au confirmat idila sărutându-se cu mare pasiune în New York. La cât de discreţi sunt cei doi, n-au făcut tam-tam nici în privinţa sărcinii, evident. Iar, după naştere, n-au vrut să facă public nici măcar sexul copilului lor, însă actriţa s-a scăpat în timpul unui interviu oferit celor de la Extra.

Prima imagine cu fiica actorilor Diane Kruger şi Norman Reedus

image

“Ea e foarte mică, iar eu sunt foarte obosită”, a lăsat Kruger să scape porumbelul. “Mă simt ca un supererou în momentul de faţă”, povestea Diane despre fetiţa ei. Dacă n-a reuşit să păstreze secretul legat de sexul copilului ei, probabil şi-a propus, împreună cu partenerul ei, ca măcar numele să rămână un mare mister. Şi au reuşit să-l păstreze complet necunoscut, cel puţin până în momentul de faţă. De aceea şi marea mirare că Reedus şi-a exprimat totuşi sentimentele online! Dar ne bucurăm, oricum, că a făcut-o!

Un cuplu discret şi nonconformist

image


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg