Uimitor: uite cum arată abdomenul soţiei lui Ice-T la 7 zile după ce-a născut!

9 decembrie, 2015
Coco buna deschidere jpeg

Coco Austin şi-a uimit fanii postând o imagine cu un abdomen incredibil, la doar o săptămână după ce a adus-o pe lume pe Chanel Nicole Marrow, fiica ei şi a soţului Ice-T

Coco are deja un abdomen de invidiat!

Coco are un abdomen incredibil de plat şi tonifiat pentru o femeie care a devenit mamă atât de recent. Dar acest lucru nu vine decât să completeze întreaga poveste intrigantă a burticii de gravidă a doamnei Ice. Căci chiar înainte de a naşte, Coco a născut controverse legat de faptul că avea o burtă prea mică. Ea a explicat atunci că asta se datorează stilului ei de viaţă sportiv, faptului că s-a antrenat din greu înainte de a rămâne însărcinată, având astfel o musculatură a abdomenului foarte puternică - musculatură ce face ca burta să fie mai retrasă. Nu e primul caz de femeie practicantă de fitness care arată astfel pe perioada sarcinii. Şi iată că sportul intens a dat rezultate şi după naştere, Coco revenindu-şi atât de repede!

"În dreapta sunt eu însărcinată la 36 de săptămâni (am născut-o pe Chanel în a 37-a săptămână). Eram în formă înainte de a rămâne însărcinată, dar pe perioada sarcinii am renunţat la şedinţele de fitness în a patra lună şi am început să mănânc multe fructe. M-am îngrăşat doar şase kilograme cât am fost gravidă. Iar acum am aproape greutatea mea obişnuită - 61,5 kilograme", a comentat Coco lângă această postare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg