Uite cât de bine îi seamănă fiul cel mare lui Jean-Claude Van Damme!

3 mai, 2018
Spike TV's 6th Annual 2012 "Guys Choice" Awards   Arrivals jpeg

Dacă despre fiul cel mic al actorului, pe nume Nicholas Van Varenberg, am mai auzit, mai cu seamă că a fost arestat anul trecut pentru posesie de marijuana şi tentativă de omor, despre cel mare nu ştiam mare lucru. Ei bine, Kristopher, fiul de 30 de ani al starului, a devenit din ce în ce mai interesant...

Kris, fiul cel mare al lui Jean-Claude Van Damme

Este fiul cu actuala soţie, Gladys Portugues, şi, totodată, cel mai mare copil al starului. E cel care îi seamănă cel mai mult starului hollywoodian, călcându-i pe urme în privinţa profesiei, dar şi a pasiunilor. Ba mai mult, Kristopher îi şi seamănă fizic lui Jean-Claude Van Damme, având acelaşi zâmbet fermecător.

Dar să le luăm pe rând. Cu ce se ocupă Kristopher? Ei bine, tânărul este – aţi ghicit – actor, având deja în 15 producţii cinematografice în palmares, în calitate de actor şi alte 3 ca producător. Cel mai recent rol este cel al lui Kagan, în pelicula ”Black Water”, care a avut premiera anul acesta, şi-n care joacă, evident, alături de tatăl său şi de Dolph Lundgren.

Aşa tată, aşa fiu

Ce face în timpul liber? Bate şi se bate, ca şi tatăl său. Glumim, desigur, însă e de notorietate faptul că fiul lui Van Damme este practicant de arte marţiale. Iar atunci când nu execută mişcări mortale, lui Kris îi place să scrie şi să regizeze. El a fost creditat ca scenarist în pelicula tatălui său, ”The Tower”, din 2010.

Practică arte marţiale, ca tatăl său

Kris Van Damme a studiat în Vancouver, înainte de a se muta în Los Angeles pentru a urma o carieră în industria de entertainment. Are o soră, pe nume Bianca Bree, şi-un frate vitreg, pe nume Nicholas Van Varenberg, certat cu legea.

Cei trei copii ai lui Jean-Claude Van Damme. Nicholas, Kris şi BiancaRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg