Uite ce au făcut vedetele de REVELION!

31 decembrie, 2018
2 fotojet 2 jpg jpeg

Şi-au luat “Adio!” de la 2018 şi au întâmpinat noul an plini de speranţe şi vise mari. Dar unde şi-au petrecut starurile noaptea dintre ani şi, mai ales, cu cine?

image

Priyanka Chopra şi proaspătul ei soţ, Nick Jonas, parcă nu se mai opresc din petrecut! De la începutul lunii decembrie, de când şi-au unit destinele în cadrul mai multor ceremonii nupţiale multiculturale, sunt tot într-o lună de miere şi-o sărbătorire pe măsura nunţii lor extravagante! Iar ultima zi din an i-a prins, cum altfel?!, tot distrându-se de minune. Cei doi proaspăt însurăţei şi-au petrecut Revelionul cu fratele lui Nick, Joe Jonas, şi logosnica acestuia, Sophie Turner, într-o staţiune din Alpii elveţieni.

image

Surprinzător sau nu, Kourtney Kardashian a intrat în 2019 alături de fostul ei iubit şi tatăl celor trei copii ai ei, Scott Disick, şi tinerica iubită a acestuia, Sofia Richie. Evident că cei doi părinţi au fost însoţiţi de copiii lor, Penelope, Mason şi Reign, care sunt şi ei în vacanţă în Aspen, Colorado. Kourtney s-a pozat provocator întocmai ca sora ei mai mică, Kendall Jenner, în timpul petrecut printre nămeţii de zăpadă, spre încântarea fanilor ei internauţi… Cine e preferata voastră? 

image
image

Alţi proaspăt însurăţei, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au aflat practic în luna de miere în momentul în care şi-au luat “Adio!” de la 2018, ei unindu-şi destinele chiar înainte de Crăciun. Astfel, cei doi soţi au petrecut Revelionul cu familia Hemsworth într-o staţiune de schi din Montana, prelungindu-şi, altfel, fericirea simţită de Sărbători.   

image

Lady Gaga se numără şi ea printre vedetele care de-abia aşteptau să intre în 2019, având în vedere că 2018 se poate spune că a fost anul ei! După ce a făcut senzaţie în filmul A Star Is Born, artista şi-a început în mare forţă concertele din Las Vegas chiar pe 28 decembrie. Iar pe 31 decembrie a făcut super show pe scenă, pentru a marca Ajunul Anului Nou şi întâmpinarea lui 2019 în cel mai spectaculos mod cu putinţă.

image

Chrissy Tiegen a lucrat de Revelion, cel puţin o perioadă din timp. A fost gazda NBC's New Year's Eve, alături de Leslie Jones, Keith Urban şi Carson Daly şi cel mai probabil n-a avut niciun regret că a stat câteva ore bune departe de familia sa, având în vedere expunerea pe care i-a asigurat-o faimosul post de televiziune.  Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg