Uite ce avere a făcut Adele în 2013

10 februarie, 2014

Fără să fi lansat vreun nou album şi fără să fi susţinut vreun turneu, cântăreaţa britanică a reuşit să adune în cont o sumă cu şapte zerouri. Numai în 2013! Iată la cât se ridică acum averea ei.

Fără să fi lansat vreun nou album şi fără să fi susţinut vreun turneu, cântăreaţa britanică a reuşit să adune în cont o sumă cu şapte zerouri. Numai în 2013! Iată la cât se ridică acum averea ei. Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

După lansarea albumului “21”, pe care apare hitul "Rolling in the Deep" şi care a fost vândut în peste 26 de milioane de exemplare în toată lumea (devenind al doilea cel mai bine vândut album din istoria muzicii britanice, după "Sergeant Pepper", al formaţiei The Beatles), Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki.

Totuşi, chiar şi în această pauză, Adele a reuşit să strângă 30 milioane de lire sterline în ultimul an, fără să fi lansat vreun nou album şi fără să fi susţinut vreun turneu.

Aceste venituri sunt cu 65% mai mari decât cele obţinute de Adele în 2012, şi chiar şi după plata impozitelor, în valoare de cinci milioane de lire sterline, cântăreaţa are un câştig zilnic de 32.000 de lire sterline (46.000 de euro). Iar dacă tragem linie şi adunăm, averea ei se ridică astăzi la 55 de milioane de dolari.

Recent, cântăreaţa britanică s-a întors în studio pentru a înregistra noi piese pentru un nou album, alături de compozitorul James Ford şi cântăreţul Kid Harpoon, care a lucrat, printre alţii, cu formaţia Florence and the Machine şi plănuieşte un turneu în Marea Britanie şi Statele Unite pentru 2015.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}