Uite ce bine arată John Travolta la 61 de ani!

11 septembrie, 2015
Celebrities Visit 'Late Show With David Letterman'   New York jpeg

Este unul dintre actorii de referinţă de la Hollywood şi pare că nu îmbătrâneşte deloc. Deşi a ajuns deja la vârsta de 61 de ani, John Travolta este în continuare bărbatul şarmant, de care toate femeile s-au îndrăgostit la începutul carierei sale.

În urmă cu câteva zile, simpaticul actor a fost văzut mergând pe jos, prin Beverly Hills, şi întrebând în stânga şi-n dreapta, probabil, cum să ajungă într-un anumit loc, unde urma să se întâlnească cu un prieten.

image

Însă, ceea ce ne-a atras atenţia a fost faptul că actorul arată extraordinar de bine la 61 de ani şi că poartă un outfit tineresc, care îi vine de minune.

image

Celebrul actor, care tocmai a anunţat că va face parte din distribuţia peliculei ”Gotti: In The Shadow of My Father”, era îmbrăcat într-o pereche de blugi închişi la culoare, o cămaşă neagră şi o şapcă, ce ascundea un păr tuns periuţă.

John Travolta fost nominalizat de doua ori la premiul Oscar, cel mai recent pentru portretizarea asasinului filosof în Pulp Fiction (regia Quentin Tarantino). De asemenea a mai fost nominalizat la premiile BAFTA şi Globul de Aur pentru acelaşi rol extrem de apreciat şi a fost ales ’Cel mai bun actor’ de către Los Angeles Film Critics Association, pe lângă alte premii importante.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg