Uite ce declaraţie emoţionantă i-a făcut Dorin Chioţea soţiei, de ziua ei

27 aprilie, 2017
Dorin Chiotea 12 jpeg

Matinalul de la TVR rămâne acelaşi romantic pe care-l ştim. Iar azi a făcut din nou dovada bărbatului sensibil şi familist.

Din 17 aprilie, Dorin Chioţea prezintă "1 Matinal" la TVR 1, alături de Maria Linda.

Dorin Chioţea ne surprinde din nou cu sentimentalismul său, declarat public. Astăzi, când soţia sa, Carmen, schimbă prefixul, i-a făcut o nouă declaraţie de dragoste emoţionantă.

image

"40

Ştiu c-o iubesc. Iar azi îmi vine să spun asta atât de tare, ca să afle tot Universul pe care l-aş numi, mai simplu, Carmen! Sunt mândru de EA. E frumoasă ca o zi cu soare, senină ca o gazela într-o dimineaţă cu rouă, dulce ca o frăguţă roz, parfumată ca o lăcrămioară, drăgăstoasă ca o pisică. Inteligentă ca o felină, şăgalnică precum o puştoaică. Nu, nu m-am resemnat vreodată cu EA. E pasiunea mea şi pentru asta am respins orice tentaţie. Îi ştiu mărimile şi gusturile, semnul din naştere, aluniţele, mirosul delicat, sunetul paşilor, mersul elegant. I-am gustat lacrimile, m-am minunat de toate imperfecţiunile. Nimic n-a rămas nerostit între noi. Am mereu emoţii când mă priveşte, tremur când mă alintă duios, îmi palpită inima când mă ia în braţe...

Citeşte şi:

Uite ce declaraţie de dragoste i-a făcut Dorin Chioţea soţiei, la 13 ani de căsnicie!

Carmen & Dorin Chioţea – „Cu trei copii acasă n-ai timp de nicio criză“

"Cel mai mult îmi place să-i încălzesc locul când dorm cu EA. Apoi s-o cuprind şi s-o mângâi prin păr, s-o aud cum respiră. Dimineaţa, când timpul curge lent şi orice şoaptă e amplificată de liniştea ce învăluie totul ca un abur, ador să-i privesc chipul senin.

Clipă de clipă mi-e dor de EA când rămân singur. O am în faţa ochilor minţiii ca pe un vis plăcut care prinde mereu contur pentru că nu uit să cred în noi.

N-avem averi de care să ne agăţăm. Dar mi-a dăruit trei perechi de mânuţe care caută mereu mâinile noastre. Viaţa în doi a devenit în cinci şi e o hârjoneală continuă peste care se aşterne un singur regret: că tot ce-am trăit până acum împreună şi ce urmează până la final e prea puţin.

La Mulţi Ani!"

Carmen şi Dorin Chioţea sunt căsătoriţi de 13 ani şi jumătate.Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg