Uite ce declaraţie frumoasă i-a făcut Dana Săvuică lui Cătălin Botezatu

3 decembrie, 2015
Dana Savuica si Catalin Botezatu jpeg

De ziua lui, creatorul de modă român a primit unul dintre cele mai frumoase mesaje, alături de câteva fotografii vechi de la fosta lui colegă de la Casa de Modă Venus.

Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu sunt prieteni de-o viaţă.

Cătălin Botezatu împlineşte astăzi 49 de ani, prilej cu care Dana Săvuică a scos de la naftalină poze vechi cu ei doi, de pe vremea în care defilau în prezentările Casei de Modă Venus. Alături de ele, vedeta a postat şi un mesaj emoţionant pentru prietenul său de-o viaţă.

Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu, în anii '90.

„Ne cunoaştem din 1990! Te-ai luptat pentru mine, ai avut încredere în mine şi aşa am ajuns eu manechin în elita Casei de Modă Venus. Am plecat împreună la primul meu job internaţional, cu prima agenţie străină de modele care a făcut scouting în România. Am câştigat experienţă şi mi-ai dat aripi pe scenă. Am fost favorită în toate prezentările tale, mi-ai oferit cele mai frumoase rochii (cam sexy :) ), ai suportat toate fitzele mele (dar şi eu pe ale tale), ne-am distrat şi am râs pe trenuri, avioane şi maşini, am petrecut mii de ore împreună muncind, creând, defilând. Am jucat în scenete TV şi tu ai fost cel care a ţinut-o pe Julie bebeluş în braţe, în prima ei apariţie TV – cât de mult îmi doresc să recuperez acea scenetă realizată de Eugen Dumitru! Am călatorit în Indonezia şi ai fost cel cu care am revăzut Sri Lanka, tărâmul copilăriei mele. Nu m-ai refuzat niciodată când am avut nevoie de tine, chiar şi în clipele mai dificile. Dragă Cătălin Botezatu, mulţumesc pentru prietenie. De ziua ta, îţi urez La mulţi ani!“, a scris Dana Săvuică pe contul ei de socializare. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg