Uite ce fotografie amuzantă a postat Kate Beckinsale cu tatăl fetiţei ei!

23 martie, 2017
Kate Beckinsale jpeg

Sunt puţine celebrităţi de la Hollywood care păstrează o relaţie de amiciţie cu cel cu care a avut, la un moment dat, o relaţie amoroasă. Kate este una dintre acele vedete, ea având o relaţie minunată atât cu tatăl fetei ei, Michael Sheen, cât şi cu fostul soţ, Len Wiseman, de care s-a separat în 2016.

Kate are o relaţie minunată cu tatăl fetei ei, Lily

Şi avem şi confirmare a prieteniei ei cu Michael Sheen, ieri, actriţa postând o imagine tare amuzantă cu acesta, pe contul ei de Instagram. E vorba de o fotografie în care Michael apare ridicând ceva de jos, expunându-şi, fără să vrea, o parte din posterior. Jovială cum o ştim, Kate n-a pierdut şansa de a transforma momentul într-o postare amuzantă pe reţelele de socializare.

Imaginea postată de Kate pe Instagram

”Calităţile pe care tatăl copilului tău trebuie să le aibă”, este mesajul la fel de amuzant care a însoţit această fotografie în care apare Michael, bărbatul cu care are o fată în vârstă de 18 ani, pe nume Lily. Fanii învăţaţi cu astfel de postări din partea actriţei s-au arătat amuzaţi de isprava lui Kate şi-au răsplătit-o cu nenumărate comentarii şi aprecieri virtuale.

2016. Kate Beckinsale, Michael Sheen şi fata lor, Lily Mo Sheen

Amintim că Michael Sheen s-a iubit cu celebra actriţă timp de opt ani. Cei doi s-au despărţit în 2003, pe când Kate s-a îndrăgostit de regizorul Len Wiseman, pe care l-a cunoscut când a filmat la pelicula ”Underworld”. Michael Sheen şi Kate Beckinsale n-au fost niciodată căsătoriţi, deşi din relaţia lor de iubire a rezultat o fiică.

foto: Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg