Uite ce frumoasă e familia lui Mark Wahlberg!

12 iulie, 2016
Mark 6 jpeg

Mark cel din realitate nu mai are de mult nicio legătură cu rapperul cel rău Marky Mark şi nici cu John Bennett, personajul lui din filmul Ted, care vorbeşte cu un urs de pluş. Hai să aruncăm o privire în culisele vieţii actorului...

Aşa ne urează Mark şi familia sa "Vacanţă plăcută!"...

Starul, alături de soţia sa, Rhea Durham.

În schipă semi-completă: una dintre fetiţe lipseşte...

Trecute sunt demult vremurile când Mark era traficant de droguri şi judecat pentru tentativă de omor! Cel mai tânăr dintr-o familie cu nouă copii, Mark a abandonat devreme şcoala şi a intrat într-o bandă de răufăcători care i-a adus vreo 25 de întâlniri cu legiuitorii supăraţi, perioadă în care el însuşi recunoaşte că ajunsese dependent de cocaină. Punctul culminant a fost când a atacat doi vietnamezi, pe unul dintre ei lovindu-l atât de violent în ochi încât l-a lăsat pentru totdeauna fără vedere. Mark a fost, însă, şi un om norocos, fiindcă pentru acest incident a fost condamnat finalmente la doi ani de închisoare, din care a săvârşit doar 45 de zile după gratii.

"E timpul pentru nani cu tati în parc", a comentat Mark această poză alături de fiul său. O poză în care pare mai degrabă că cel mic l-a adormit pe el!

Mark, împreună cu mama sa, care îl ajută cu creşterea copiilor.

Actorul, alături de soţie şi fiul lor cel mare.

Şi iată-l azi un om complet transformat. Probabil că niciodată nu s-ar fi imaginat parte dintr-un astfel de tablou de familie atunci când se afla în cele mai negre zile ale sale. Devenit om de afaceri, producător şi actor de succes (a fost de două ori nominalizat la Oscar - ca producător, în 2011, pentru The Fighter, şi ca actor, în 2007, pentru The Departed), Mark Wahlberg este discret cu viaţa lui de familie. Dar asta tocmai fiindcă îi place să-şi protejeze paradisul de acasă. E căsătorit cu modelul Rhea Durham din 2009 (pe 1 august vor împlini 7 ani de căsnicie, dar sunt într-o relaţie de 15 ani). Cei doi au doi băieţi, Brendan şi Michael, şi două fete, Ella Rae şi Grace, exact ca-n poveşti... Acum, pe lângă filme şi producţia de filme, actorul are un lanţ de fast-food, Wahlburgers, pe care-l deţine împreună cu fraţţi Donnie şi Paul.

Un album de familie minunat!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg