Uite ce frumoşi sunt copiii Ivankăi Trump!

3 noiembrie, 2015
Ivanka Trump jpeg
image

Au şi cu cine să semene: Ivanka este una dintre cele mai frumoase gravide, însărcinată fiind cu cel de-al treilea copil. Astfel, Arabella şi Joseph vor avea un frăţior sau o surioară, iar până atunci Ivanka se laudă cu aceste poze...

image

Arabella şi Joseph călare pe dovlecii de Halloween, pregătindu-se de şcoală sau costumaţi în înger şi astronaut... E limpede că sunt doi copii frumoşi şi fericiţi în sânul căminului creat de părinţii lor, Ivanka Trump şi Jared Kushner. Iar în septembrie, fiica lui Donald Trump a anunţat că e însărcinată cu cel de-al treilea copil.

image image

Este o perioadă înfloritoare pentru această familie, plină de sărbători. În octombrie, Joseph a împlinit doi anişori. Iar pe 25 octombrie, Ivanka şi Jared au aniversat şase ani de mariaj, ea postând imaginea de mai jos şi scriind: "Ziua de azi marchează şase ani incredibili de mariaj cu dragostea vieţii mele şi cel mai bun prieten al meu. Jared mă inspiră în fiecare zi şi mă motivează constant să fiu o mamă şi o soţie mai bună. Nu-mi pot imagina o binecuvântare sau o dragoste mai mare. La mulţi ani, iubitul meu!".

image

Şi aniversările au continuat: pe 30 octombrie, Ivanka a împlinit 34 de ani. Iar luni seară, a fost distinsă cu Breakthrough Award, în cadrul Galei ACE, la New York, unde a strălucit într-o rochie Carolina Herrera (foto sus).

Foto: WENN, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg