Uite ce mândru e Mark Zuckerberg de fetiţa lui

9 decembrie, 2015
Mark Zuckerberg tata Priscilla Chan jpeg

De când a devenit tătic, fondatorul Facebook e un alt om. Mult mai grijuliu, mai deschis şi mai plin de empatie.

Mark Zuckerberg, alături de soţia sa, Priscilla Chan, şi de fiica lor, Max.

Aşa cum a promis, va sta în concediu paternal două luni de zile, pentru a-i fi alături soţiei sale, Priscilla Chan, şi fetiţei lor, Max, în perioada de acomodare cu viaţa în trei.

Şi, se vede treaba că lui Mark Zuckerberg îi priieşte de minune şi statutul de tată, şi concediul, căci a început să vadă viaţa cu alţi ochi, de când îşi raportează universul la mica minune din viaţa lui, Max.

Mark e absolut topit după micuţa Max.

De altfel, la o zi după naşterea ei, Mark şi Priscilla au scris o scrisoare dedicată fiicei lor, plină de speranţă şi sfaturi pentru viitor:

„Dragă Max,

Mama ta şi cu mine nu avem încă cuvintele să descriem speranţa pe care ne-o dai pentru viitor. Viaţa ta nouă e plină de promisiuni şi sperăm că vei fi fericită şi sănătoasă astfel încât să te bucuri pe deplin de ea. Ne-ai oferit deja un motiv să ne reflectăm la lumea în care sperăm că vei trăi. Ca şi ceilalţi părinţi, vrem să creşti într-o lume mai bună decât a noastră“. Iar lumea pe care Mark Zuckerberg o visează pentru Max este o lume „fără suferinţă din cauza bolilor“, în care „toate vieţile au aceeaşi valoare“, în care comunităţile vor fi mai puternice şi mai sănătoase, toată lumea va avea acces la internet, tehnologia îi va ajuta pe tineri să înveţe mai bine, să abordeze subiecte care acum nu sunt în şcoli şi să-i îndrume spre ce să se canalizeze pentru o învăţare personalizată. Iar pentru ca toate acestea să se întâmple, Zuckerberg e dispus să ofere, de-a lungul vieţii sale, 99% din acţiunile Facebook – care acum valorează 45 de miliarde de dolari!

Iar scrisoarea, lungă, serioasă şi care sună a plan bine pus la punct pentru următoarele decade, se încheie într-o notă optimistă şi candidă: „Max, te iubim şi simţim o mare responsabilitate în a lăsa de a construi o lume mai bună pentru tine şi pentru toţi copiii. Îţi urăm o viaţă la fel de plină de dragoste, speranţă şi bucurie pe câtă ne oferi tu nouă. Abia aşteptăm să vedem ce vei aduce tu acestei lumi. Cu dragoste, mama şi tata“.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg