Uite ce muzică ascultă Barack Obama când face sport

21 octombrie, 2016
Barack Obama sport jpeg

Cel mai popular preşedinte al Statelor Unite, care se pregăteşte să elibereze scaunul din Biroul Oval, a dezvăluit lista de piese pe care le ascultă în timp ce face jogging.

image

Bob Marley, Nina Simone sau Sting, dar şi hit-uri noi de Beyoncé, Jay Z, Drake şi Black Eyed Peas sunt printre preferaţii lui Barack Obama. Printre piesele din playlist-ul lui se numără şi o piesă underground din 2015, intitulată "Emergency", semnată de duo-ul electro suedez Icona Pop. Iată lista integrală de piese pe care Obama le ascultă atunci când face sport:

"Get Me Bodied" de Beyoncé, "Live It UP" de The Isley Brothers, "Sinnerman" de Nina Simone, "Emergency" de Icona Pop, "Let’s Get It Started" de Black Eyed Peas, "Perro Loco" de Forro in the Dark , "Off That" de Jay Z şi Drake, "Elevator Operator" de Courtney Barnett, "Could You Be Loved" de Bob Marley and the Wailers, "If You Love Somebody Set Them Free" de Sting.

Această listă de piese este a doua pe care Obama o face publică, după ce în luna august a destăinuit care sunt hit-urile sale preferate de vară, printre care se numărau piesele "Acid Rap" semnată de rapperul Chance the Rapper şi "Classic Man" de Jidenna, dar şi cântece celebre ale trupei The Beach Boys, Prince sau Nas. Celelate hit-uri de vară erau melodii ale lui Prince, Janet Jackson, D'Angelo, Mary J. Blige şi Aretha Franklin.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg