Uite ce prim-ministru sexy are Noua Zeelandă! O cheamă Jacinda Ardern şi are 37 de ani

21 februarie, 2018
jacinda ardern vogue jpeg

A descins într-o lume a bărbaţilor şi pare că are mai mult decât un cuvânt de spus. Ea e Jacinda Ardern, Prim-Ministru al Noii Zeelande încă din 26 octombrie 2017. Acum două zile, aceasta a anunţat că urmează să-şi întemeieze o familie cu Clarke Gayford, fiind însărcinată cu primul copil al lor.

Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande

Jacinda Ardern (37) a intrat în politică încă din adolescenţă, când o mătuşă de-ale sale, veche membră a Partidului Laburist, i-a făcut cunoştinţă cu această lume. S-a îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă politica şi a urmat o stagiatură în cabinetului fostului prim-ministru britanic Tony Blair. Ulterior, a fost aleasă preşedinte a Uniunii Internaţionale a Tineretului Socialist. De aici şi până la postura de premier neozeelandez a fost doar un pas.

E cea mai tânără femeie prim-ministru din lume

Astăzi, Jacinda este cea mai tânără femeie prim-ministru din lume. Face un cuplu cu prezentatorul de televiziune Clarke Gayford, alături de care va deveni în luna iunie părinte. "Suntem amândoi cu adevărat fericiţi. Voiam o familie, dar nu eram siguri că acest lucru se va întâmpla pentru noi, ceea ce a făcut ca această veste să fie neaşteptată şi extraordinară. Voi fi prim-ministru şi mamă, iar Clarke va fi 'primul pescar' şi un tată care stă acasă", a declarat, prin intermediul unui comunicat oficial, Jacinda.

Jacinda va deveni mamă în luna iunie pentru prima dată

Citeşte şi Ele sunt femeile numite prim-ministru de-a lungul istoriei

Jacinda Ardern a mărturisit că a aflat despre sarcină cu mai puţin de două săptămâni înainte de a depune jurământul ca prim-ministru, pe 26 octombrie anul trecut, dar, aşa cum fac multe cupluri la început, nu a divulgat informaţia înainte de vreme. "Dintr-o perspectivă personală, abia aştept noul meu rol de părinte. Dar sunt în mod egal concentrată asupra jobului meu şi a responsabilităţilor mele ca prim-ministru", a mai spus Ardern. Vorbind despre posibilitatea de a se căsători cu partenerul ei de viaţă, Jacinda recunoscut, pentru Vogue, că nu este o prioritate şi că nu are planuri în acest sens.

Jacinda şi partenerul ei de viaţă, Clarke Gayford

Iată mai multe fotografii cu premierul neozeelandez!Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg