Uite ce spune iubita româncă a lui Philipp Plein despre sarcina Mădălinei Ghenea

13 martie, 2017
Philip Plein Andreea Sasu jpeg

Andreea Sasu este "succesoarea" Mădălinei Ghenea în inima designerului german şi cea care are la fel de multe şanse să devină doamna Plein.

image

Relaţia Mădălinei Ghenea cu Philipp Plein părea să ducă la altar, dar s-a încheiat brusc acum un an, după ce designerul a vrut să se întoarcă la fosta lui iubită, Oksana. Nici legătura cu rusoaica n-a ţinut, iar în peisaj a apărut un alt model român, Andreea Sasu, care pare să-l facă fericit - cel puţin, într-atât încât germanul să-i pună acesteia pe deget inelul de logodnă.

image

Întrebată ce crede despre sarcina Mădălinei Ghenea, Andreea Sasu a spus că "nu am nicio legătură cu ea, o admir pentru ceea ce este şi ceea ce a făcut. Felicitări pentru că va deveni mămică cât de curând şi îi doresc să aibă o sarcină uşoară. Nu vreau să comentez relaţia lor şi ceea ce este între ei, dar dacă în curând o să aibă un copil cred că este iubire şi respect. Da, cred că este iubire pentru că Mădălina nu este o femeie care să stea cu un bărbat fără să aibă sentimente. Este iubire, sunt foarte frumoşi împreună! Le doresc tot binele din lume şi să fie fericiţi pentru că sunt un cuplu perfect", a declarat Andreea Sasu în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Mai mult, aceasta le-a spus jurnaliştilor că speră să devină şi ea mamă cât de curând. "Mă văd în rolul de mămică, îmi doresc asta foarte mult din tot sufletul, mi-ar plăcea să îl fac tătic (pe Philip Plein, n.r.)". "Lucrul cel mai importat e că suntem împreună peste tot... iubesc să fiu cu el mereu şi el cu mine. Nu am stabilit data nunţii.. suntem foarte fericiţi împreună ne iubim mult, aşa că nu ne grăbim. Dacă Dumnezeu va decide ca noi să rămânem împreună sau să fie nuntă atunci numai el va decide cum va fi şi ce se va întâmpla", a mai spus Andreea Sasu pentru 

.

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg