Uite ce ţinută inedită a purtat Alexandra Ungureanu!

12 mai, 2015
alexandraungureanuananovic jpeg

Alexandra Ungureanu este cu siguranţă una dintre artistele din România care mizează pe the sock value. La cel mai revent eveniment la care a participat cântăreaţa a făcut senzaţie cu mixul de haine ales.

Alexandra Ungureanu este cu siguranţă una dintre artistele din România care mizează pe the sock value. La cel mai revent eveniment la care a participat cântăreaţa a făcut senzaţie cu mixul de haine ales.

Artista a apărut îmbrăcată într-o ţinută inedită, culeasă parcă dintr-un câmp cu flori. Alexandra Ungureanu a optat pentru o creatie Ana Novic, o fustă veselă, înflorată asortata cu un blazer atipic, din rafie. Elementul total original a fost creat de talentata Ana Novic şi face parte dintr-o serie limitată de astfel de creaţii vestimentare de senzaţie, care va fi lansată abia în toamnă.

image

‘Îmi place să încerc stiluri noi şi am încredere în oamenii cu care colaborez. Împreună cu Ana Novic şi stilistul meu am decis că această ţinută este perfectă pentru evenimentul de lansare a primei colecţii Ana Novic!’ a declarat Alexandra Unugreanu

Daca în trecut, Alexandra, ne-a şocat de la culoarea parului, la coafurile foarte sofisticate şi s-a auto-proclamat anti-diva, iată că anul 2015 ne aduce o noua faţă artistei din Oneşti. Imaginea ei a devenit mult mai feminină, însă ţinutele pentru care ea optează sunt speciale.

Ana Novic nu este străină de original, ea fiind singura creatoare de modă din România care a adus pe piaţa autohtonă rochiile pictate manual, acestea fiind realizate de pictoriţa Vera Holostencu. „După lansarea primei colecţii, «1», care e formată din rochii de seară extrem de senzuale, ca un omagiu adus femeii puternice, mă voi concentra pe o serie limitată de blazere total atipice, de un impact major. Am ideea de ceva vreme în minte şi a fost o provocare. Am simţit că trebuie să fac ceva extravagant din acest material atipic. Iar când am realizat prototipul din rafie am avut-o exact pe Alexandra în minte. Am ştiut că ei i se va potrivi foarte bine!”Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}