Uite cine e cel mai bine plătită asistentă TV de la noi FOTO

1 martie, 2017
Flavia Mihasan red jpeg

Are un trup de invidiat şi e una dintre puţinele personaje din sfera asistentelor TV care are un CV nepătat. Iată despre cine este vorba.

image

O vedeţi în fiecare dimineaţă la Antena 1 şi e una dintre acele frumuseţi greu de uitat. Mulţi au combinat-o cu Dani Oţil - date fiind şi glumele voite dintre cei doi, în direct. Dar nu, inima ei aparţine altcuiva, aşa cum a mărturisit şi într-un interviu oferit exclusiv pentru revista OK!.

Aşa cum credem că v-aţi dat deja seama, este vorba despre Flavia Mihăşan, asistenta TV din matinalul Antenei 1 "Neaţa cu Răzvan şi Dani".

image

Şi, chiar dacă nu este una dintre cele mai mediatizate asistente TV de la noi, e una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din media şi a ajuns să fie cel mai bine remunerată. În afară de salariul primit de la Antena 1, Flavia îşi rotunjeşte binişor veniturile şi din contractele de imagine pe care le-a semnat cu diverse branduri de haine, bijuterii şi suplimente alimentare - oferte pe care le-a primit tocmai pentru că Flavia a avut grijă, de-a lungul timpului, de imaginea sa şi s-a ferit să fie implicată în scandaluri mediatice.

image

Mai mult, fosta balerină de la Opera Română refuză colaborările tip barter (promovare în schimbul produselor), preferând contractele remunerate. Şi, dacă e să le dăm crezare surselor publicaţiei "Libertatea", o postare pe pagina ei de Facebook începe de undeva de la 300 de euro şi poate creşte până la 1.000, în funcţie de numărul de apariţii.

Citeşte şi:

Uite cum se menţine în formă Flavia de la „’Neatza”

Exclusiv pentru OK! Flavia Mihăşan şi Alexandru Ion: „Noi nu ne dorim o nuntă clasică“

E-adevărat că asta înseamnă mulţi bani, dar şi eforturile Flaviei sunt pe măsură, cu sport şi dietă vegetariană. "Eu nu mănânc carne de nouă ani. Mănânc peşte, multe salate şi vreo trei-patru feluri de paste". Plus sală, sport în aer liber şi dans!

Cel care se bucură de formele ei perfecte este actorul Alexandru Ion, protagonist în serialul Pro TV "Atletico Textila". "Prima dată cred că ne-am văzut în platou la "Neatza", eram invitat în emisiune. Urma să prezint o emisiune în respectivul post de televiziune, pe care am şi prezentat-o o perioadă. Mi se întâmplă extrem de rar spre niciodată să observ picioarele la o femeie. Sunt alte lucruri pe care le observ. Eh, dar la ea asta am observat. M-am prăbuşit, m-am adunat cu făraşul", a povestit Alexandru despre întâlnirea lor, care s-a transformat în dragoste la prima vedere.

Alexandru Ion: „Ne-ar plăcea mult să jucăm împreună într-un serial sau un film. Eu i-am spus Flaviei că va face cândva film!“Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}