Uite cine îl moşteneşte pe Dinu Patriciu

20 august, 2014
 mg 5864 jpeg

Omul de afaceri român, care s-a stins ieri din viaţă după o lungă suferinţă, într-o clinică din Londra, a lăsat în urma lui o avere ce va fi împărţită între soţie, Dana, şi cele două fiice ale sale, Ana şi Maria.

Omul de afaceri român, care s-a stins ieri din viaţă după o lungă suferinţă, într-o clinică din Londra, a lăsat în urma lui o avere ce va fi împărţită între soţie, Dana, şi cele două fiice ale sale, Ana şi Maria.

Dinu Patriciu a fost extrem de discret în privinţa vieţii de familie, iar fiicele sale rar au apărut în presă. Din păcate, însă, odată cu dispariţia subită a omului de afaceri, Ana (31) şi Maria (26), cele două fete din prima căsătorie a acestuia, sunt din nou în atenţia mass media, mai ales că ele vor moşteni o parte din cele aproximativ 190 de milioane de euro rămase în conturile tatălui lor.

Maria Patriciu, mezina şi favorita lui Dinu Patriciu, locuieşte la Paris, oraş în care a rămas după terminarea facultăţii. În ciuda unui look rebel, Maria s-a înţeles foarte bine cu tatăl ei, ea alegând practic aceeaşi meserie pe care Dinu Patriciu o avea la bază: cea de arhitect.

image

Cealaltă fiică, Ana Patriciu, şi-a făcut studiile de business în Elveţia şi în prezent locuieşte în România. Are o fetiţă de patru ani, pe nume Carina, însă nu este căsătorită.

image

De partea cealaltă se află Dana Patriciu, soţia de care afaceristul n-a mai apucat să divorţeze. Cei doi au demarat în urmă cu aproape doi ani procedura de separare legală, însă au negociat la sânge împărţirea bunurilor. Asta pentru că averea de aproape 3 miliarde de euro din urmă cu câţiva ani pare să se fi evaporat. Suma respectivă a provenit din vânzarea companiei Rompetrol către un investitor din Kazahstan, tranzacţie care l-a propulsat pe locul întâi în topul celor mai bogaţi oameni din România.

image
image

Foto: arhiva ADH, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg