Uite cum arată acum mezina Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu FOTO&VIDEO

22 septembrie, 2017
Alexandru Ciucu Alina Sorescu Raisa (1) jpeg

La un an şi jumătate, Raisa este mica vedetă a familiei, iar primele ei cuvinte şi felul în care dansează sunt absolut delicioase.

image

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au două fetiţe ca două păpuşi: Elena Carolina şi Ana Raisa. Una brunetă, cealaltă blondă. Una seamănă cu tati, cealaltă cu mami. Prima are 3 ani şi jumătate, a doua aproape un an şi jumătate. Dar pe cât de diferite sunt, pe atât de amuzante se dovedesc a fi prin jocurile şi reacţiile lor.

Mezina Raisa s-a înălţat şi ea binişor, merge bine şi a început să vorbească. Îi place şi muzica şi chiar dansează. Drept dovadă şi filmuleţele postate de celebra sa mamă.

Tatăl ei ne-a oferit şi mai multe detalii, în cadrul aşa-numitului "Jurnal pentru tătici de copii mici" - ediţia de toamnă, întocmit în timpul ultimei vacanţe pe litoral de anul acesta:

"Raisa e la momentul când doreşte să se exprime cursiv, dar abia ştie să spună câteva cuvinte. Mama, tata şi mau. Dintre toate animalele pe care le-a văzut prin cărţi sau la televizor, este fascinată se pisici. Cum vede câte una, zice "mau" şi ne caută cu privirea să vadă dacă suntem pe recepţie. De vreo lună a început să spună mau pentru orice animal pe care l vede. Iar de vreo săptămână, "mau" a devenit cuvânt polivalent. Poate însemna orice. Animal, plantă, mâncare, diferite lucruri de prin casă (pe care trebuie să le ghicim) sau, pur şi simplu, poate însemna să fii atent la ea în momentul ăla. Un "mau" nevinovat poate trece imediat în forma lui imperativă "MaaaMaaau!!", dacă nu te uiţi la ea în momentul ăla".

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}