Uite cum arată acum tăticii din serialele de succes ale anilor '80-'90!

5 decembrie, 2017
FotoJet jpeg

Al Bundy, Bobby Ewing sau Maxwell Sheffield din Dădaca sunt unele dintre cele mai îndrăgite personaje din sitcom-urile americane ale anilor '80-'90. Dar oare cum arată în ziua de azi actorii care le-au interpretat şi care mai e viaţa lor de-acum?

Patrick Duffy - Dallas

image

Are 68 de azi şi îşi cam arată vârsta, nu-i aşa? Dar a şi trecut ceva vreme din 1978, când a început filmările pentru serialul care l-a propulsat printre vedetele hollywoodiene şi printre preferaţii reprezentantelor sexului frumos, pentru că fratele politicos al omului de afaceri fără scrupule J.R. Ewing a cucerit publicul cu atitudinea liniştită, dar şi cu fizicul său fără defect.

Acum actorul american îşi trăieşte liniştit viaţa lipsită de griji materiale, în ciuda problemelor întâmpinate în trecut - şi-a pierdut ambii părinţi în urma unui atac armat petrecut în 1983, iar anul acesta a devenit văduv.

În 1978, alături de colegii din serialul Familia Ewing - Victoria Principal, Barbara Bel Geddes, Larry Hagman, Linda Gray, Jim Davis, Charlene Tilton

Ed O'Neill - Familia Bundy

image

Actorul care a devenit preferatul americanilor în timpul difuzării serialului Familia Bundy a reuşit să se folosească de faima dobândită de acest show TV şi să-şi continue cariera actoricească cel puţin la acelaşi nivel. Astfel, actorul de 71 de ani joacă, în prezent, în serialul Modern Family şi se numără printre unii dintre cel mai bine plătite vedete de televiziune. Iar pe plan personal, este căsătorit încă din 1986 cu actriţa Catherine Rusoff, împreună cu care are doi copii.

La filmările pentru serialul care i-a adus faima, alături de colegi

Charles Shaughnessy - Dădaca

image

Prestanţa afişată în serialul care i-a adus faima nu este nici pe departe falsă, actorul britanic fiind baron în viaţa de zi cu zi. Este căsătorit cu Susan Fallender încă din 1983, cu care are două fiice - pe Jenny Johanna şi pe Madelyn Sarah. Mare susţinător al echipei Chelsea, actorul de 62 de ani este foarte activ pe internet, via blogul său, implicându-se - în mod surprinzător - în politica americană, fiind un susţinător al lui Barack Obama în timpul campaniei prezidenţiale din SUA.

Cu Fran Drescher, partenera sa din DădacaRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}