Uite cum arată băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu

6 iunie, 2014
mi l7734 jpeg

Omul de afaceri are doi copii, pe Ionuţ şi pe Ioana, care sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor şi n-au apărut în public decât acum trei ani, cu ocazia unei conferinţe de presă.

Omul de afaceri are doi copii, pe Ionuţ şi pe Ioana, care sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor şi n-au apărut în public decât acum trei ani, cu ocazia unei conferinţe de presă.

În mai 2011, publicul avea şansa să-i cunoască pe Ionuţ şi pe Ioana Vântu, cele două odrasle ale fostului patron F.N.I. La acea vreme, ei au organizat o conferinţă de presă prin care anunţau că Realitatea Media trecea din proprietatea tatălui lor în cea a lui Elan Schwartzenberg.

„E prima oară când suntem în faţa presei şi sperăm că şi ultima”, spunea atunci Ioana Vântu. „Pentru dumneavoastră, Sorin Ovidiu Vântu este un personaj controversat, pentru noi este familia, pentru noi este tata”, a declarat ea.

image

De-atunci şi până acum, n-am mai aflat decât că Ioana Vântu a născut în toamna anului 2009 un băiat, la o clinică particulară din Paris.

Cât despre fratele ei mai mic, Ionuţ, aflăm prin intermediul wowibiz.ro că a găsit sprijin în relaţia recentă cu Anca, o studentă la ASE, pentru care a făcut o adevărată pasiune.

image

Cei doi petrec mult timp împreună şi nu-şi ascund dragostea, fiind surprinşi sărutandu-se cu foc sau muscând din aceeaşi felie de pizza într-un restaurant.

image

De altfel, Ionuţ Vantu le-ar fi mărturisit prietenilor că este fericit de când este împreună cu Anca: „Acum mi-am primit şi cel mai frumos cadou!“.

image

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE