Uite cum arată casa lui Adele

28 februarie, 2012
untitled18 jpeg

Cântăreaţa britanică a locuit mult timp într-un apartament din centrul Londrei. Acum, ea a dat zgomotul oraşului pe liniştea provincială şi s-a mutat într-o vilă care valorează 7 milioane de lire sterline.

Cântăreaţa britanică a locuit mult timp într-un apartament din centrul Londrei. Acum, ea a dat zgomotul oraşului pe liniştea provincială şi s-a mutat într-o vilă care valorează 7 milioane de lire sterline.

După un an plin de încercări, Adele şi-a recuperat vocea, are parte de şi mai mult succes pe plan profesional şi a întâlnit o nouă iubire. Şi pentru că toate-i merg din plin, a venit timpul pentru încă o schimbare: mutarea în casă nouă.

De curând, artista a terminat de plătit ratele la apartamentul său londonez, din selectul cartier Notting Hill, pe care l-a cumpărat în 2009, la preţul de 380.000 de lire sterline. Dar Adele (23) l-a şi închiriat, având în vedere faptul că, tot recent, a decis să se mute în Sussex, într-o vilă cu zece dormitoare, unde are de gând să locuiască cu actualul ei iubit, Simon Konecki (36).

image

Construcţia este realizată din cărămidă roşie, e construită la sfârşitul secolului al XIX-lea şi valoarează acum 7 milioane de lire sterline, după ce a fost achiziţionată de actualii proprietari în 2004 pentru doar 1,8 milioane de lire sterline. Lui Adele îi convine această mutare şi datorită faptului că reşedinţa se află în apropierea casei părinteşti a lui Konecki din Brighton, la doar o jumătate de oră de mers cu maşina.

vezi aici galeria foto

Dotată cu o piscină interioară şi cu una exterioară, pistă de aterizare şi o casă separată pentru personalul angajat, vila mai beneficiază şi de un teren plin de verdeaţă şi flori, întins pe

.

Deşi recunoaşte că nu foloseşte toate cele 10 dormitoare ale vilei din sud-estul Marii Britanii în care s-a mutat, Adele a acceptat să plătească o chirie de 15.000 de lire sterline.

„Vila aceasta este doar pentru protecţie“, a declarat artista, care este convinsă că locuinţa îi va oferi intimitatea de care are atât de multă nevoie.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg