Uite cum arată copiii lui Ricky Martin

9 noiembrie, 2012
detras de las camaras con ricky martin 6251 662x430 jpeg

Starul sudamerican e foarte discret, atunci când vine vorba de viaţa personală. Însă, când şi când, le mai oferă fanilor săi detalii despre viaţa de tătic.

Starul sudamerican e foarte discret, atunci când vine vorba de viaţa personală. Însă, când şi când, le mai oferă fanilor săi detalii despre viaţa de tătic. La trei ani de când a devenit tătic, cântăreţul portorican Ricky Martin (41) a rupt a acceptat să vorbească la începutul anului despre viaţa lui privată cu Carlos, partenerul său de viaţă. Interviul a apărut în paginile revistei „Vanity Fair“, ediţia spaniolă din aprilie, unde a realizat şi un pictorial alături de copiii săi, care sunt de-a dreptul adorabili.

image

Când şi când, el mai postează fotografii realizate în intimitatea casei sale cu cei doi gemeni ai săi, Matteo şi Valentino, care s-au născut în 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

Cântăreţul portorican, care tocmai a împlinit 41 de ani zilele trecute, şi-a exprimat dorinţa în cadrul unui interviu acordat revistei „Latina“, de a-şi mări familia cu încă un copil, dacă se poate o fetiţă.

image
image

Foto: enelshow.comRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg