Uite cum arat─â fiica cea mare a lui Dwayne Johnson

18 decembrie, 2015
Dwayne Johnson jpeg

Miercuri, actorul american supranumit "The Rock" a sărbătorit venirea pe lume a celei de-a doua fiice. Iată, însă, cum arată fata lui cea mare.

La 43 de ani, Dwayne a devenit tat─â a doua oar─â.

Dwayne Johnson (43) ┼či Lauren Hashian sunt ├«n culmea fericirii, dup─â ce li s-a n─âscut primul copil f─âcut ├«mpreun─â.

"The Rock" ┼či iubita sa, Lauren.

Actorul, care a devenit ├«n ultimii ani unul dintre actorii care genereaz─â cele mai mari ├«ncas─âri la Hollywood, ├«n principal gra┼úie evolu┼úiei sale spectaculoase din filmele francizei ÔÇ×Furios ┼či iuteÔÇť, mai are o fiic─â, Simone, ├«n v├órst─â de 14 ani, cu fosta lui so┼úie, Dany Garcia.

    

image image

Dwayne Johnson ┼či fiica sa, Simone.

Simone este la liceu acum, iar fotografia de mai sus a fost realizată la terminarea ciclului gimnazial, pe care fiica lui "The Rock" l-a încheiat cu note mari.

├Än ciuda desp─âr┼úirii de mama acesteia, actorul p─âstreaz─â o rela┼úie frumoas─â cu fiica sa ┼či ├«i este mereu aproape, insist├ónd ca fiecare aniversare s─â o petreac─â ├«mpreun─â.

Pe 15 august, Dwayne a fost al─âturi de Simone, de ziua ei de na┼čtere.

Încă unul dintre obiceiurile păstrate între ei este să ia masa împreună cel puţin o dată la două săptămâni, în localul lor preferat.

Cei doi obi┼čnuiesc s─â ia masa la Prime 12 din Los Angeles.