Uite cum arată fiica Sandei Nicola

12 aprilie, 2017
Sanda Nicola Agnes Liviu Iolu (1) jpeg

Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume, la sfârşitul lui februarie, o fetiţă sănătoasă, care a primit numele de Agnes.

image

Mult timp, din cauza unui cancer de col uterin pe care a reuşit să-l învingă, jurnalista Sanda Nicola nici nu se gândea că va mai putea rămâne însărcinată. Cu atât mai mult cu cât, în urmă cu mai mulţi ani, Sanda a pierdut, la numai trei ore de la naştere, un băieţel pe nume Vladimir.

”Nu aveam grijă deloc de sănătatea mea, de nevoile organismului meu”, a declarat la un moment dat jurnalista pentru revista Taifasuri. "Munceam excesiv, fumam excesiv, dormeam foarte puţin, eram veşnic agitată, foarte ambiţioasă, mâncam rar şi adesea fast-food. Ignoram complet orice durere şi prima întotdeauna dorinţa de-a performa în televiziune. Ca şi când nimic altceva nu era mai important decât următoarea apariţie în direct. Mi-am neglijat familia şi prietenii, am absentat de la multe nunţi, botezuri şi de la alte evenimente în care cei dragi m-ar fi vrut aproape. Credeam atunci că sunt sacrificii pe care trebuie să le fac. Azi îmi vine să râd! Nu erau sacrificii! Sacrificaţi erau apropiaţii mei şi propria mea sănătate. A fost doar un lung şir de alegeri greşite, luate din ambiţie şi din naivitatea vârstei la care crezi că nimic nu te poate doborî”, a mai spus Sanda.

Vara trecută, însă, a anunţat că e însărcinată, "când nici nu mai îndrăzneam să sper”. Iar în februarie a adus pe lume, într-o maternitate de stat din Bucureşti, o mândreţe de fetiţă, care poartă numele de Agnes.

"Am fost întrebată de ce am ales Polizu şi nu o clinică privată. Pentru că aici e medicul în care am încredere până la Dumnezeu şi înapoi, dr. Diana Mergea. Practic dacă mi-ar fi propus să nasc în peşteră, în peşteră aş fi mers cu ea. Şi pentru că am fost convinsă că secţia de neonatologie de aici e una de top. Am stat destul de mult pe aici în ultimele luni, a fost o sarcină dificilă, am fost o pacientă capricioasă şi foarte speriată uneori. Le mulţumesc mult pentru înţelegere tuturor celor de aici. Dragilor, ea e Agnes Iolu!".

Acasă de-abia le aştepta Liviu Iolu, soţul Sandei şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului condus de Dacian Cioloş.

"Eram definiţia neliniştii. Îi mulţumesc lui Agnes zi de zi că a venit în sfârşit şi că mă înconjoară cu liniştea ei. M-a învăţat deja foarte multe copilul ăsta", a scris Sanda Nicola într-un mesaj postat pe Facebook.

Felicitări, Sanda! Să fiţi sănătoase amândouă!Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg