Uite cum arată fiul Eugeniei Şerban

1 aprilie, 2017
Eugenia Serban jpeg

Mereu o prezenţă discretă, actriţa rar vorbeşte despre familia sa. Am aflat, însă, că fiul ei tocmai a împlinit 24 de ani.

image

Eugenia Şerban este una dintre acele prezenţe feminine din showbiz pe care timpul le-a iertat. Niciodată nu-i poţi ghici vârsta din buletin, pentru că are acea genă a tinereţii. Poate tocmai de aceea ne vine greu să credem că are un băiat atât de mare!

Deunăzi, actriţa a postat, cu emoţie, un mesaj de felicitare pentru fiul ei: "De 24 de ani m-ai făcut să mă simt împlinită ca femeie şi cea mai specială pentru că ai ales să fiu mama ta!!!!! La mulţi ani, băiatul meu minunat!!!! Să ai parte de tot ce-ţi doreşti, iar viaţa să-ţi fie uşoară!!!!! Te iubesc cu fiecare celulă a fiinţei mele!".

Fiul acesteia, Lorans Bataineh, este plecat cu iubita lui în Cehia, unde urmează un master în domeniul Turismului.

image

''Este un băiat descurcăreţ. A fost un copil răsfăţat, pentru că a fost singur. Eu am provenit dintr-o familie cu patru fraţi", a povestit Eugenia Şerban acum trei ani pentru Prima TV.

Întrebată cum de fiul ei nu i-a urmat în carieră, aceasta a răspuns că: "Pe fiul meu nu îl atrage acest domeniu. A jucat şi el într-o teleneovelă, nu i-a plăcut această lume, stresul şi aşteptările de la fimări. Nu mai avea intimitate, ajunsesem la un moment dat să mă roage să vorbesc cu scenaristele să întrerupă tot, pentru a putea ieşi. Era şi mic, avea vreo 15 ani. Într-o zi a venit revoltat acasă şi a zis că nu e ceea ce îşi doreşte".

Eugenia Şerban şi tatăl fiului ei, un arab bogat, au divorţat atunci când Lorans avea doar 2 ani. Ulterior, tatăl lui Lorans a murit.

image


Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg