Uite cum arată fiul lui Moise Guran

18 noiembrie, 2014
10603764 270063426525994 2574754319044204921 n jpeg

Prezentatorul emisiunii „Biziday“ de la TVR 1 este, în general, un om foarte discret în ceea ce priveşte viaţa de familie. Însă, din când în când, mai împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook câte un moment de familie.

Prezentatorul emisiunii „Biziday“ de la TVR 1 este, în general, un om foarte discret în ceea ce priveşte viaţa de familie. Însă, din când în când, mai împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook câte un moment de familie.

Cum era de aşteptat, Moise Guran a luat foarte în serios alegerile prezidenţiale. Ba chiar şi foarte personal! Pentru că este tată şi se simte responsabil pentru viitorul copilului lui.

„Vă spun sincer şi direct că îmi pasă cine câştigă aceste alegeri, dar, mai mult decât asta, îmi pasă ca peste ani să nu-mi bată copilul meu obrazul că, uite, el trebuie să plece din această ţară pentru că, la un moment dat, în istoria ei, eu, taică-su, nu m-am sinchisit să mă duc la vot“, a scris Moise Guran pe blogul său, în încheierea unui articol despre necesitatea prezenţei la vot, publicat înaintea primului tur de scrutin.

image

Şi, privind la fotografia realizată împreună cu fiul său, care are începe să perceapă altfel realitatea din jur şi s-o judece după criterii realiste, înţelegem şi nevoia tatălui său de a-i oferi o adolescenţă normală, ferită de ochii mass media, dar şi motivul pentru care Moise Guran se simte obligat să pună umărul la schimbarea socială.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg